Θριάμβευσε το ΠΑΣΟΚ!

στις εκλογές του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης

Όσοι νομίζουν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει πεθάνει πλανώνται πλάνην οικτρά. Και εξηγούμαι: Χθες ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εκλογής του νέου διοικητικού συμβουλίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Η ψηφοφορία έγινε στην αίθουσα «Θεοδώρα» του ξενοδοχείου «Καψής». Καλά καταλάβατε. Είναι το ίδιο ξενοδοχείο που πριν από λίγες ημέρες σημειώθηκε το επεισόδιο με τον αστυνομικό.

Η ΠΑΣΚΕ, για εσάς που δεν το γνωρίζετε, είναι η παράταξη του ΠΑΣΟΚ στα συνδικάτα. Η ΠΑΣΚΕ, λοιπόν, συγκέντρωσε το 40,68 % της προτίμησης των αντιπροσώπων των εργαζομένων της Θεσσαλονίκης. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό. Το ίδιο και η νοοτροπία ΠΑΣΟΚ απ’ ότι φαίνεται. Για την ιστορία να αναφέρω ότι στις εκλογές του ΕΚΘ προσήλθαν και ψήφισαν 382 αντιπρόσωποι εργαζομένων. Η παράταξη που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ πήρε 23,88 %, ενώ η συνδικαλιστική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας συγκέντρωσε 17,84 %. Οι αντιπρόσωποι των εργαζομένων που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεπέρασαν το 1%.

Σε πολλούς τα αποτελέσματα προκαλούν έκπληξη. «Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ» αναρωτιούνται. Η κάλπη έδειξε τον νικητή και αμφιβολίες δεν χωρούν. Εκτός κι αν ασχοληθεί εισαγγελέας με τις καταγγελίες της παράταξης του ΚΚΕ και αποδειχθεί ότι το αποτέλεσμα είναι νοθευμένο.

Σχετικά άρθρα