«Θρίλερ» με νεκρό στα Νέα Μουδανιά

Eντοπίστηκε μέσα σε πλοίο που είχε κατασχεθεί

Το πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε μέσα σε πλοίο που είχε κατασχεθεί στο λιμάνι των Νέων Μουδανιών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, το βράδυ του Σαββάτου αστυνομικοί από το Κέντρο Αμεσης Δράσης της ΕΛ.ΑΣ, ειδοποίησαν τη Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανίων, ύστερα από πληροφορία που έφτασε σε γνώση τους για ανεύρεση πτώματος άνδρα εντός του κατασχεμένου πλοίου.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα λιμενικοί και εντόπισαν το πτώμα. Κατά τις ίδιες πηγές, ο νεκρός ήταν σε ύπτια θέση και βάσει εγγράφων που εντοπίστηκαν πάνω του ήταν 40 ετών και ελληνικής υπηκοότητας.

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου. Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Σχετικά άρθρα

Η πόλη με τα διαμάντια που «καταπίνει» η άμμος

Υπάρχει ένα μέρος στην Αφρική ονόματι Κόλμανσκοπ, που το πιθανότερο είναι ότι δεν το γνωρίζει ο πολύς κόσμος. Στην έρημο Namib στη νότια Ναμίμπια τα σπίτια στέκουν σαν φαντάσματα και παλεύουν με το χρόνο και τις καιρικές συνθήκες να παραμείνουν όρθια. Πλέον στο Κόλμανσκοπ δεν υπάρχει ούτε ένας κάτοικος και τα κτίσματα έχουν γεμίσει με […]