Θρίλερ-Σέρρες: Ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στα Λουτρά Σιδηροκάστρου

Η ανάλυση του νερού στο τζακούζι θα ρίξει φως στην υπόθεση

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους ένας άντρας και μια γυναίκα, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί στα Ιαματικά Λουτρά Σιδηροκάστρου Σερρών, ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

Την υπόθεση καλύπτει πέπλο μυστηρίου. Το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό σήμερα (2/11) περίπου στις 20.00 σε ατομικό χώρο των Ιαματικών Λουτρών Σιδηροκάστρου του δήμου Σιντικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι ήταν περίπου 65 ετών, δεν ήταν από την περιοχή του δήμου Σιντικής και ήταν η τρίτη φορά που προχωρούσε σε ιαματική θεραπεία.

Η ιατροδικαστική έρευνα αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου των ηλικιωμένων.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί του τμήματος Σιδηροκάστρου που διεξάγουν πραγματογνωμοσύνη στον χώρο, ενώ κλήθηκε και κλιμάκιο των Γραφείου Εγκληματικών Ερευνών Σερρών.

Υπό εξέταση δείγματα νερού από το τζακούζι
Πληροφορίες αναφέρουν ότι κλήθηκαν μέχρι και δείγματα νερού από το τζακούζι στο οποίο εντοπίστηκαν νεκροί οι δύο ηλικιωμένοι, ενώ ο χώρος σφραγίστηκε.

Τα δείγματα θα σταλούν στο Χημείο του Κράτους προκειμένου να διαπιστωθεί εάν προκύπτει κάποιο στοιχείο που θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας φαίνεται να αποκλείεται, ενώ εξετάζονται μεταξύ άλλων τα σενάρια του πνιγμού και του ατυχήματος.

Σχετικά άρθρα