Θρίλερ στο Περιστέρι

Γνώριζε τον δολοφόνο του ο 41χρονος;

Σοκ σε συγγενείς και φίλους προκάλεσε η είδηση της δολοφονίας του 41χρονου Αποστόλη στο διαμέρισμά του στο Περιστέρι.

Γείτονες του άτυχου άνδρα που μένουν στην πολυκατοικία όπου έγινε το φονικό, στην οδό Κύπρου 69, μιλώντας στο protothema.gr υποστηρίζουν πως κανείς δεν άκουσε κάποιο θόρυβο όταν έγινε το φονικό. Όλοι κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό άνθρωπο, που ζούσε με τη μητέρα του σε αυτό το διαμέρισμα στο οποίο είχε μεγαλώσει.

Άνθρωπος του μεροκάματου ο Αποστόλης δεν είχε τύχει να κάνει τη δική του οικογένεια ωστόσο ήταν πολύ αγαπημένος με τη μητέρα και την αδερφή του η οποία ζει στην Κόρινθο με τη δική της οικογένεια.

«Δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Τον γνωρίζαμε από πολύ μικρό παιδί. Δυστυχώς η μοίρα ήθελε να χάσει τον πατέρα του και να μεγαλώσει με τη μητέρα και την αδερφή του. Ένας άνθρωπος πάντα ευγενικός και καλοσυνάτος» θα πει γείτονας του 41χρονου.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, αρχικά, θα αναζητήσουν το δράστη στο περιβάλλον του θύματος, ενώ θα ελεγχθεί και το τηλέφωνό του ώστε να διαπιστωθεί με ποιον συνομίλησε τις τελευταίες ώρες πριν πεθάνει.

Το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα του διαμερίσματος κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι το θύμα ενδεχομένως να γνώριζε το δολοφόνο του.

Ο άτυχος Αποστόλης δέχθηκε δυο μαχαιριές στην πλάτη και στην κοιλιά, ενώ εντοπίστηκε μετά από δυο ημέρες από συγγενή του ο οποίος πήγε στο διαμέρισμα, όταν του το ζήτησε η μητέρα του 41χρονου η οποία ανησυχούσε γιατί από την περασμένη Πέμπτη δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά της.

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

 1. 1.ζούσε με τη μητέρα του σε αυτό το διαμέρισμα
  2.από συγγενή του ο οποίος πήγε στο διαμέρισμα, όταν του το ζήτησε η
  μητέρα του 41χρονου η οποία ανησυχούσε γιατί από την περασμένη Πέμπτη
  δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά της.
  Ωραία!!!!
  Η μάνα του ήταν διακοπές;-στην κόρη της;
  Αλλιώς νόημα,ΔΕΝ

Comments are closed.