Θρήνος στον Πύργο από τον θάνατο νεαρής μητέρας 2 μικρών παιδιών

Μόλις 37 ετω

Ένας άνθρωπος γεμάτος ενέργεια και θετική αύρα, έφυγε δίπλα από τα αγγελούδια της, ένα

Ζωής Μπεκρή στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων στο Α’ Κοιμητήριο Πύργου. Σύμφωνα με επιθυμία της οικογένειας δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια στον Ιερό Ναό, ενώ αντί στεφάνων τα χρήματα αποφασίστηκε να διατεθούν στα ιδρύματα της πόλης. Η Ζωή μετά από δέκα ημέρες άνισης μάχης, υπέκυψε προχθες. Η οικογένειά της με μία πραγματικά γενναία απόφαση δώρισε τα όργανά της για να δώσει με το θάνατό της ζωή σε αρκετούς συνανθρώπους της.

Η 37χρονη Ζωή μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο, διαγνώστηκε πως είχε υποστεί ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Η Ζωή από το κρεβάτι της ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, πάλεψε με τις προσευχές εκατοντάδων φίλων της και της οικογένειάς της σε αυτή τη μάχη να τη συνοδεύουν, όμως δεν μπόρεσε να βγει νικήτρια.

Από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής έως αργά το απόγευμα στήθηκε αερογέφυρα μέσω του αεροδρομίου του Αράξου, προκειμένου να μεταφερθούν τα όργανα σε λήπτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ιατρική ομάδα από το Αννόβερο έφτασε το μεσημέρι στην Πάτρα για να παραλάβει τους πνεύμονες, από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για το ήπαρ, από το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για την καρδιά και από ακόμα δύο νοσοκομεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για να παραλάβουν τους νεφρούς.

Σχετικά άρθρα