Τι αλλάζει στο Instagram

Θα γεμίσει διαφημίσεις το δημοφιλές social media

Αν οι διαφημίσεις στην αρχική καρτέλα του Instagram σας ενοχλούν τότε ετοιμαστείτε ψυχολογικά γιατί η εταιρεία ετοιμάζεται να προσθέσει διαφημίσεις και στην Explore page (στην σελίδα του search) της εφαρμογής.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα το Instagram οι διαφημίσεις δεν θα εμφανίζονται σε αυτήν καθ εαυτήν Explore καρτέλα, όταν όμως κάποιος χρήστης πατήσει μία δημοσίευση και ξεκινήσει να scrollάρει προς τα κάτω τότε θα ξεκινήσουν να εμφανίζονται διαφημίσεις. Ωστόσο, άγνωστο παραμένει για ποιον λόγο η εταιρεία δεν έβαλε διαφημίσεις στο grid της Explore καρτέλας.

Οι διαφημίσεις που θα εμφανίζονται θα είναι τόσο σε μορφή φωτογραφίας όσο και βίντεο και η πρώτη διαφήμιση για το IGTV θα κυκλοφορήσει σήμερα. Η ομάδα του Instagram θα συνεργαστεί με επιλεγμένους συνεργάτες τις επόμενες βδομάδες με σκοπό να προσθέσουν το “feature” αυτό στην Explore καρτέλα τους επόμενου μήνες.

“Η Explore καρτέλα χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους για να ανακαλύψουν και για αυτό είμαστε αρκετά ενθουσιασμένοι”, είπε η Susan Buckner Rose, director of business product marketing σε συνομιλία της με το The Verge. Επιπλέον, είπε πως η Explore καρτέλα χρησιμοποιείται από τους ανθρώπους για την ανακάλυψη εταιρειών και ανθρώπων που δεν ακολουθούν ήδη για αυτόν τον λόγο τοποθετούνται διαφημίσεις εκεί.

Σχετικά άρθρα