Τι έχει ο Αλ Πατσίνο;

Το… έβαλε στα πόδια για να μην υπογράψει ένα αυτόγραφο

Την ώρα που όλοι οι ορκισμένοι θαυμαστές του περιμένουν τη μεγάλη επιστροφή του, εκείνος το έβαλε στα πόδια! Ο 75χρονος βραβευμένος με Όσκαρ, Αλ Πατσίνο, που θα πρωταγωνιστήσει στο θεατρικό έργο «China Doll» στο Broadway, μετά από 46 χρόνια άφησε σύξυλο έναν θαυμαστή του.

Ο ηθοποιός, ντυμένος στα μαύρα και προφανώς χωρίς να έχει καλή διάθεση, περπατούσε σε δρόμο της Νέας Υόρκης, προσπαθώντας να περάσει απαρατήρητος.

Στη διαδρομή του όμως, συνάντησε έναν θαυμαστή του, που γεμάτος ενθουσιασμό έσπευσε να εξασφαλίσει ένα αυτόγραφο από το είδωλό του.

Οι σκηνές που ακολούθησαν καταγράφηκαν από παπαράτσι που βρισκόταν εκεί και κυκλοφόρησαν σε όλο τον κόσμο.
Ο Πατσίνο βάζει τις εφημερίδες κάτω

από τη μασχάλη και αρχίζει να τρέχει σαν κυνηγημένος χωρίς να δώσει καμία σημασία στον άνθρωπο που του ζήτησε το αυτόγραφο.

Δεν αποκλείεται οι μάχες που έχει δώσει με την κατάθλιψη να του έχουν αφήσει τα σημάδια τους

Σχετικά άρθρα

Το γύρισε στην μπάλα η Σκορδά (pic)

Για… ένα αγορίστικο άθλημα πήγε την Κυριακή η Φαίη Σκορδά με τους δυο της γιους. Η παρουσιάστρια έχει μάθει όλα τα αγαπημένα παιχνίδια του Γιάννη και του Δημήτρη. Αυτή τη φορά τα αγόρια ήθελαν ποδόσφαιρο…. Έτσι η Φαίη ανέλαβε τον ρόλο του τερματοφύλακα και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με το εξής χιουμοριστικό σχόλιο: «Το […]