Τι έκανε μια αεροσυνοδός όταν είδε αυτό το μήνυμα στην τουαλέτα

«Κάτι δεν πήγαινε καλά” δήλωσε η ίδια… (video)

Ο ρόλος των αεροσυνοδών είναι να εξυπηρετούν τους επιβάτες κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Ορισμένοι όμως θεωρούνται «φύλακες- άγγελοι». Πρωταγωνίστρια στην παρακάτω ιστορία είναι η Shelia Frederick, η οποία σε μια πτήση της Alaska Airlines, από το Σιάτλ – Σαν Φρανσίσκο το 2011, έγινε ο φύλακας άγγελος ενός κοριτσιού που έπεσε θύμα τράφικινγκ.

«Κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού μου “έλεγε” ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά», ανέφερε η κα Frederick.

Η 49χρονη αεροσυνοδός παρατήρησε ότι το κοριτσάκι δεν μιλούσε καθόλου και δεν την κοιτούσε. Αντ’ αυτού ένας άνδρας που πετούσε μαζί της, απαντούσε γι΄αυτήν.

«Ήταν καλοντυμένος, ενώ η κοπέλα ήταν αναμαλλιασμένη και έμοιαζε σαν να ήταν άρρωστη» είπε η Frederick.

Η βετεράνος αεροσυνοδός κατάφερε και σιγοψιθύρισε στην κοπέλα να πάει στην τουαλέτα. Πάνω στον καθρέπτη της τουαλέτας άφησε ένα σημείωμα. Όταν μπήκε μέσα η μικρή έγραψε πάνω σε αυτό: «Χρειάζομαι βοήθεια».

Η αεροσυνοδός διαβάζοντας το σημείωμα ενημέρωσε τους κυβερνήτες του αεροπλάνου οι οποίοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν τις Αρχές.

«Είμαι αεροσυνοδός για περισσότερα από δέκα χρόνια και ένιωσα, όπως ένιωθα την πρώτη μέρα της εκπαίδευσής μου. Ένιωθα ότι θα μπορούσα να είχα δει χιλιάδες τέτοια αγόρια και κορίτσια και να μην είχα καταλάβει τίποτα», σημείωσε η Frederick.

Σήμερα, οι παρατηρητικές αεροσυνοδοί, εκπαιδεύονται στον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας σωμάτων. Πρέπει να είναι σε θέση να εντοπίζουν σημάδια όπως μελανιές ή άλλα στοιχεία που να αποδεικνύουν κακοποίηση, όπως όταν κάποιος αποφεύγει να μιλάει και να διατηρεί οπτική επαφή μαζί τους.

Σχετικά άρθρα

“Φίλοι” Σάλκε-Αστυνομία

Μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την είσοδο των αστυνομικών δυνάμεων στις εξέδρες του “Φελτινς Αρένα”, στη Σάλκε πήγαν κόντρα στην αστυνομία και η δεύτερη αποφάσισε να μην συμμετέχει στα ματς της γερμανικής ομάδας η οποία αναγκάστηκε να αυξήσει τα μέλη των σεκιούριτι. Τελικά ομάδα και αστυνομία τα “βρήκαν” και στο […]