Τι κάνουν 80 γεράκια σε ένα αεροπλάνο;

Ένα απόκοσμο ντοκουμέντο πίσω από μια απίθανη ιστορία!

Ογδόντα γεράκια που πετούν μαζί θα ήταν ούτως ή άλλως ένα εντυπωσιακό θέαμα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ογδόντα γεράκια που πετούν μαζί… μέσα σε αεροσκάφος!

Η παραπάνω φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο κοινωνικό δίκτυο Reddit, με τον χρήστη να παρατηρεί: «Ο πιλότος φίλος μου μου έστειλε αυτή τη φωτογραφία. Σαουδάραβας πρίγκιπας αγόρασε εισιτήρια για τα 80 γεράκια του».

Στη φωτογραφία φαίνονται βέβαια καμιά τριανταριά από δαύτα, έτοιμα πάντως για απογείωση. Παρά το περίεργο του πράγματος, κυνηγετικά γεράκια μπαίνουν συχνά στις αερογραμμές των αραβικών κρατιδίων και πολλές αεροπορικές, όπως η Qatar Airways, έχουν πλήρη κατάλογο κανόνων και τιμών για τη μεταφορά των φτερωτών πελατών τους.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μάλιστα, εκεί που ένα καλό κυνηγετικό γεράκι μπορεί να πιάσει ακόμα και 1 εκατ. δολάρια, τα γεράκια έχουν το δικό τους διαβατήριο. Κι αυτό για να περιοριστεί το φαινόμενο της λαθρεμπορίας των ιπτάμενων αυτών κυνηγών…

Σχετικά άρθρα

Αυτοί πήγαν το φέρετρο στον ΣΚΑΙ! (video)

Μία σελίδα οπαδών του Παναθηναϊκού στο facebook δημοσίευσε video το οποίο τραβήχτηκε από τους ίδιους τους Ολυμπιακούς που άφησαν την Κυριακή το βράδυ το φέρετρο έξω από τον ΣΚΑΙ και το έκαψαν. Το video δημοσιεύτηκε με τίτλο: «Οι πιο χαζοί οπαδοί στην παγκόσμια κοινωνία» και δείχνει την πορεία των οπαδών του Ολυμπιακού μέχρι τον τηλεοπτικό […]

1 Σχόλιο

Comments are closed.