Τι Ομπάμα, τι Οσάμα για το CNN! (pics)

Ήθελαν να παρουσιάσουν τον άντρα των ειδικών δυνάμεων που σκότωσε τον Μπιν Λάντεν, όμως μπέρδεψαν το μικρό του όνομα με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, κάνοντας μια από τις μεγαλύτερες γκάφες στην ιστορία

Ένα γράμμα διαφορά, αλλά πόσο μεγάλη ήταν αυτή η διαφορά είναι που μετράει. Και στην περίπτωση που μιλάμε για τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα και τον διαβόητο εχθρό της χώρας Οσάμα Μπιν Λάντεν, ε τότε η διαφορά είναι μεγάλη!

Κι όμως το CNN, την «πάτησε». Μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής για το θέμα των ημερών, το μέλος των ειδικών δυνάμεων της χώρας που μίλησε στα μέσα ενημέρωσης υποστηρίζοντας πως αυτός ήταν που πυροβόλησε και σκότωσε τον Μπιν Λάντεν, το αμερικανικό δίκτυο έγραψε: «Αυτός που υποστηρίζει πως σκότωσε τον Ομπάμα», αντί τον Οσάμα!

Αμέσως το σχετικό απόσπασμα κυκλοφόρησε μέσω του Twitter στο διαδίκτυο με τη σχετική πλάκα από τους χρήστες, ειδικά καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που το CNN κάνει μια τέτοια, «μεγάλη» γκάφα. Κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Σκωτίας, είχαν γράψει πως το 52% είναι κατά της απόσχισης, ενώ το… 58% υπέρ!

a1

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα