Τι θα σας συμβεί αν απέχετε από τα social media;

Είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζετε…

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας χαζεύετε σε Facebook, Instagram, Twitter και Snapchat. Τι φωτογραφίες ανέβηκαν, ποια τραγούδια, τι σχόλια κτλ, με αποτέλεσμα να είστε με ένα κινητό στο χέρι όλη μέρα και να κοιτάτε τι και πώς κάνουν οι άλλοι.

Μήπως, όμως, έχει έρθει η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα από τα social media;

Αν το σκέφτεστε, τολμήστε το, με τα 6 πράγματα που πιθανόν να συμβούν να δείχνουν πως δεν θα πάθετε τίποτα μακριά από τα κοινωνικά δίκτυα.

Μπορεί να βαρεθείτε… στην αρχή

Πώς περνάει η ώρα περιμένοντας το λεωφορείο, αν δεν τσεκάρετε τις ιστορίες στο Snapchat;

Θα δείτε πως μπορείτε να κάνετε άλλες δραστηριότητες

Αφήστε το κινητό σπίτι και πηγαίνετε μια βόλτα στη θάλασσα. Μμμ, ώρα για χαλάρωση.

Θα σταματήσετε να είστε ο/η κύριος/α Σκουντούφλης

Οταν είστε με ένα κινητό στο χέρι και είστε επικεντρωμένοι σε αυτό, δεν βλέπετε τα πλακάκια των πεζοδρομίων που προεξέχουν, με αποτέλεσμα να σκοντάφτετε συνέχεια. Χωρίς κινητό, πείτε τέλος στον κ. Σκουντούφλη.

Θα διαβάζετε περισσότερο

Εχοντας περισσότερο ελεύθερο χρόνο, θα μπορείτε να διαβάσετε ορισμένα από τα σκονισμένα βιβλία της βιβλιοθήκης.

Οι πραγματικοί σας φίλοι θα σας αγαπούν ακόμα

Δεν θα σας ξεχάσουν, σαν τους «φίλους» σας στα social. Θα συνεχίσουν να σας προσκαλούν σε εξόδους και θα συνεχίσετε να είστε φίλοι!

Θα απολαμβάνετε τη στιγμή

Δεν θα σκέφτεστε ποια: «Ω, τι απίστευτο μπέργκερ, ας το βγάλω φωτογραφία να το ποστάρω στο Instagram». Επιτέλους, θα το τρώτε ζεστό!

Τελικά, ίσως, παρατήσετε για τα καλά τα social media, βλέποντας πως η ζωή είναι εκεί έξω!

Σχετικά άρθρα

Το video της επίθεσης!

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερα ασφαλείας με το διπλό φονικό στο Νέο Ηράκλειο, μία μέρα μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών του εκτελεστή και της μοτοσικλέτας, την οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β), δίνεται στη δημοσιότητα βιντεοληπτικό υλικό από την ένοπλη […]