Την μαχαίρωσε και της έκλεψε το έμβριο!

Απίστευτο έγκλημα στις ΗΠΑ

Την μαχαίρωσε και της έκλεψε το έμβρυο από την μήτρα, το σοκαριστικό αυτό περιστατικό συνέβη στο Κολοράντο των ΗΠΑ αλλά έχει προκαλέσει αίσθηση σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το Reuters, η αστυνομία έλαβε κλήση για το περιστατικό χωρίς ωστόσο να γνωρίζει τι ακριβώς είχε συμβεί. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι απ΄όπου δέχθηκαν το τηλεφώνημα, στην πόλη Λόνγκμοτ περίπου 50 χιλιόμετρα από το Ντένβερ, βρήκαν τη έγκυο γυναίκα στο πάτωμα αιμόφυρτη και κλαίγοντας να ζητεί βοήθεια.

Όπως εξήγησε η γυναίκα είχε ανταποκριθεί σε αγγελία που είχε δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα Craigslist και διαφήμιζε παιδικά ρούχα σε τιμή ευκαιρίας.

Όταν το θύμα έφτασε στο σπίτι, μια 34χρονη της επιτέθηκε και τη μαχαίρωσε, κόβοντάς της την κοιλιά και αφαιρώντας το αγέννητο βρέφος.

Η νεαρή γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε επέμβαση και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ωστόσο λίγο αργότερα στο ίδιο νοσοκομείο που διακομίσθηκε η έγκυος γυναίκα, εμφανίσθηκε μια 34χρονη κρατώντας ένα νεκρό μωρό ισχυριζόμενη πως απέβαλε. Η αστυνομία τη θεώρησε ύποπτη και τη συνέλαβε.

Όπως όλα δείχνουν η 34χρονη φέρεται να είναι η δράστης και σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές οι δύο γυναίκες δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Σχετικά άρθρα