Την Παρασκευή η κηδεία του Χάρρυ Κλυνν

Στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Την Παρασκευή 25 Μαΐου θα τελεστεί η κηδεία του Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν), που πέθανε το βράδυ της Κυριακής, στην γενέτειρά του Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Η σωρός του εκλιπόντος θα μεταφερθεί το πρωί στις 10.30 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καλαμαριά, για τον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Η εξόδιος ακολουθία θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό και ο ενταφιασμός στα γίνει στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλαμαριάς.

Η οικογένεια του εκλιπόντος γνωστοποιεί ότι αντί στεφάνων επιθυμεί δωρεές στα «παιδικά χωριά «SOS Ελλάδος». Το Iban στην τράπεζα Alpha Bank είναι το: GR 6501 4084 608460 0200 2000170. Πληροφορίες για τα παιδικά χωριά στην κ Νικολέττα Μπερμπέρογλου 2310 226 644.

Σχετικά άρθρα

Και υδροπλάνα στην Αμφίπολη;

Την ώρα που το παγκόσμιο βλέμμα είναι στραμμένο στο μυστικό που κρύβεται στην Αμφίπολη, όπου τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πόλος έλξης εκατοντάδων τουριστών, αυξάνεται ολοένα και περισσότερο το επενδυτικό ενδιαφέρον στην περιοχή. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, φαίνεται πως θα «επιστρατευτούν» ακόμα και υδροπλάνα προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι επισκέπτες που θέλουν να βρεθούν κοντά στο σημείο […]