Την… πάτησε ο Ντάισελμπλουμ

Μεγάλο χαμένο το κόμμα του

Το κόμμα του νυν πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε δείχνει ήταν ο μεγάλος κερδισμένος των εκλογών στην Ολλανδία, αφού παρά το γεγονός ότι μειώθηκε ο αριθμός των εδρών του σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, προηγήθηκε του κόμματος του Γκέερτ Βίλντερς. Σταθεροποιημένοι εμφανίζονται οι Χριστιανοδημοκράτες, ενώ πολύ μεγάλη φαίνεται ότι είναι η μείωση του ποσοστού του Εργατικού Κόμματος στο οποίο ανήκει ο Γερούν Ντάισελμπλουμ, υπουργός Οικονομικών της απερχόμενης κυβέρνησης και πρόεδρος του Eurogroup.

Ανοδο εμφανίζει το κεντροδεξιό φιλελεύθερο κόμμα, καθώς και οι Οικολόγοι Πράσινοι που φαίνεται να έχουν την μεγαλύτερη αύξηση από όλα τα κόμματα σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Ατύχημα-ΣΟΚ με Ελληνικό F 16

Ενα συγκλονιστικό αεροπορικό ατύχημα με δύο νεκρούς και τουλάχιστον δέκα τραυματίες, σύμφωνα με ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης, συνέβη στις 16:40 στην Ισπανία, κατά τη διάρκεια άσκησης, στην οποία συμμετείχε ένα ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος F-16. Το ελληνικό μαχητικό κατέπεσε κατά τη διάρκεια της απογείωσης και συνετρίβη πάνω σε άλλα σταθμευμένα μαχητικά αεροσκάφη μέσα στην πίστα της αεροπορικής […]