Την… πέθανε στο facebook γιατί ήθελε τον άντρα της!

Απίστευτο περιστατικό που ξεπερνάει κάθε λογική στη Λάρισα

Ένα περιστατικό που υπερβαίνει τα όρια κάθε λογικής έλαβε χώρα την Κυριακή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με «θύμα» μία Λαρισαία.

Ένας λογαριασμός που φέρεται να ανήκει σε γυναικείο πρόσωπο, όπως εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς από το ονοματεπώνυμο, προχώρησε σε μία ανάρτηση στην οποία ανακοίνωσε με μεγάλη… θλίψη το θάνατο μίας γυναίκας – φίλης της στο facebook – από την περιοχή σε τροχαίο! Μάλιστα, φρόντισε να «tagάρει» το λογαριασμό του ανυποψίαστου θύματος, ώστε το “τραγικό συμβάν” να διαχυθεί σε όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους!

Κάτω από την ανάρτηση έπεσε βροχή μηνυμάτων με ανθρώπους που δεν μπορούσαν να κρύψουν την ταραχή και τη θλίψη τους και διερωτώταν εάν πρόκειται για αλήθεια ή κάποια κακόγουστη φάρσα.

Όπως αποδείχθηκε όμως λίγο αργότερα, ήταν πράγματι μία αρρωστημένη ενέργεια που προκάλεσε αναστάτωση σε φίλους και συγγενείς της γυναίκας.

Όπως αναφέρει το Onlarissa.gr, το «θύμα» έσπευσε με βίντεο που ανάρτησε στο δικό της λογαριασμό να καθησυχάσει τους φίλους και τους συγγενείς της, λέγοντας πως είναι καλά, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει πως γνωρίζει τη γυναίκα που έκανε τη μακάβρια αυτή φάρσα. Μάλιστα, απέδωσε τα κίνητρά της μάλλον στο ότι αυτή δεν είναι στο πλάι του συζύγου της, προαναγγέλλοντας και προσφυγή στη δικαιοσύνη!

Σχετικά άρθρα