Την πρώτη ημέρα του 2018 το «νέο» ΕΨΙΛΟΝ

Και με την βούλα στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη

Σε πλήρη ισχύ τέθηκε από σήμερα, η συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού «Epsilon Tv» στην εταιρεία Dimera Media Investments LTD, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, «το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ανανεωμένου τηλεοπτικού προγράμματος το οποίο θα βγει στον αέρα την 1η Ιανουαρίου 2018».

Η Dimera, επιπροσθέτως ενημερώνει πως «κατ’ εφαρμογή του άρθρου 5 / του νόμου 3592 μεταβιβάζονται όλες οι μετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε (σ.σ. Mega), που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία, σε άλλη εταιρεία».

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από τη Δευτέρα 21η Αυγούστου 2017, τέθηκε σε πλήρη ισχύ η από την 11η Αυγούστου συμβολαιογραφική πράξη μεταβίβασης του συνόλου των μετοχών του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV στην εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD. Επιπροσθέτως, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 5 / του νόμου 3592 μεταβιβάζονται όλες οι μετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε, που έχει στη διάθεσή της η εταιρεία DIMERA MEDIA INVESTMENTS LTD, σε άλλη εταιρεία.

Παράλληλα, ανακοινώνεται πως, με τη καθοριστική συμβολή αναγνωρισμένων και εξειδικευμένων συμβούλων διεθνούς βεληνεκούς, το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ανανεωμένου τηλεοπτικού προγράμματος το οποίο θα βγει στον αέρα την 1η Ιανουαρίου 2018».

 

 

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

Comments are closed.