Της τηλεφώνησε από το διάστημα!

Και όχι δεν της έκανε πλάκα

Εσείς τι  θα κάνατε αν ένα πρωί χτυπούσε το τηλέφωνό σας και όταν το σηκώνατε, ακούγατε ξαφνικά μια φωνή να λέει: «Γεια σας. Πλανήτης Γη εκεί;».

Κι όμως, αυτά ακριβώς τα λόγια άκουσε μια κυρία από τη Βρετανία, ωστόσο, στην περίπτωσή της το τηλεφώνημα δεν ήταν φάρσα. Μπορεί να φαντάζει απίστευτο, όμως, η γυναίκα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από το διάστημα.

Ο Βρετανός αστροναύτης Τιμ Πικ, ο οποίος βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, πληκτρολόγησε απλά τον λάθος αριθμό και έσπευσε αμέσως να απολογηθεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter στην γυναίκα.

«Θα ήθελα να απολογηθώ στην κυρία που μόλις κάλεσα και της είπα: “Γεια σας, είναι ο πλανήτης Γη εκεί;”. Δεν ήταν τηλεφώνημα-φάρσα…», έγραψε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ο αστροναύτης.

Σχετικά άρθρα

Φυτά που θυμίζουν ανθρώπινα όργανα! (pics)

Η πανίδα που υπάρχει στη φύση δεν περνά απαρατήρητη, ειδικά στις περιπτώσεις που θα δείτε στη συνέχεια. Φυτά θυμίζουν μέρη του σώματος και εντυπωσιάζουν με το σχήμα και την υφή τους. Τόσο πολύ μάλιστα, που πολλοί βλέποντάς τα μπορεί να τραπούν σε φυγή γιατί θα νομίζουν πως πρόκειται για τεμαχισμένα μέλη ανθρώπων… 1) Γυναικείο στήθος […]