Το αλαλούμ συνεχίζεται στο Twitter

Ο Έλον Μασκ έχει προκαλέσει βιβλικές αλλαγές

To αλαλούμ συνεχίζεται στo Twitter, με τον Elon Musk να ανακοινώνει την ημερομηνία επανεκκίνησης για την λειτουργία του Twitter Blue. Συγκεκριμένα το Blue Verified αναμένεται να επιστρέψει στις 29 Νοεμβρίου. Ο λόγος της καθυστέρησης είναι η ομάδα της πλατφόρμας επιθυμεί να είναι σίγουρη ότι η υπηρεσία είναι «στιβαρή».

Επιπλέον, σε ένα άλλο tweet, ο Musk μοιράστηκε ότι εάν αλλάξετε το επαληθευμένο όνομά σας μετά τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας, θα χάσετε το σημάδι επιλογής έως ότου κάποιος στο Twitter επιβεβαιώσει ότι ο λογαριασμός σας πληροί τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών της πλατφόρμας. Με τη νέα έκδοση, η αλλαγή του επαληθευμένου ονόματός σας θα προκαλέσει απώλεια του σημαδιού ελέγχου έως ότου το όνομα επιβεβαιωθεί από το Twitter ότι πληροί τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών.

Η απόκτηση του Twitter από τον Elon Musk έχει προκαλέσει βιβλικές αλλαγές. Από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω από το τιμόνι του Twitter απέλυσε υπαλλήλους, αύξησε την τιμή του Twitter Blue στα 8 δολάρια το μήνα και έκανε ακόμη και το μπλε σημάδι ελέγχου επαλήθευσης μέρος του συνδρομητικού προγράμματος της πλατφόρμας.

Σχετικά άρθρα