“Το Χαριλάου να γίνει Σούπερ Μάρκετ”

Ο Γιάννης Μπουτάρης σπάσει ταμεία!

Για την δημιουργία μαρίνας σκαφών στην πόλη συζήτησαν  στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης, με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη να ξεφεύγει λίγο από το θέμα και να φέρνει την συζήτηση στις ποδοσφαιρικές ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Την ώρα λοιπόν που ο κ. Μπουτάρης αναφερόταν στο θέμα , ένας από τους παρευρισκομένους ρώτησε τον δήμαρχο « Το Χαριλάου τι να το κάνουμε;» με τον δήμαρχο να απαντάει «Τι να το κάνουμε το Χαριλάου;  Σούπερ Μάρκετ!» .

Στην συνέχεια μπήκε στην κουβέντα και ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής με τον Γιάννη Μπουτάρη να λέει « ο Ηρακλής δεν έχει δικαίωμα να μιλάει, καταφέραμε να έχουμε μισή ομάδα στην πρώτη κατηγόρια» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης και όταν αντέδρασαν κάποιοι ΠΑΟΚτσήδες, πρόσθεσε « Ε μισή ομάδα είναι με έξι σερί ήττες».

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα

Τον σκότωσε το μικρόφωνο του!

Ο τραγουδιστής ενός γνωστού συγκροτήματος από την Αργεντινή πέθανε επάνω στη σκηνή, την ημέρα της παρουσίασης του πρώτου άλμπουμ της μπάντας, εξαιτίας ηλεκτροπληξίας που υπέστη από το μικρόφωνό του. Ο Agustin Briolini δέχτηκε ηλεκτρικό σοκ στο κεφάλι, την ώρα που τραγουδούσε στη σκηνή ενός θεάτρου στην πόλη Villa Carlos Paz, αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline. Ο […]