“Το Χαριλάου να γίνει Σούπερ Μάρκετ”

Ο Γιάννης Μπουτάρης σπάσει ταμεία!

Για την δημιουργία μαρίνας σκαφών στην πόλη συζήτησαν  στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης, με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη να ξεφεύγει λίγο από το θέμα και να φέρνει την συζήτηση στις ποδοσφαιρικές ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Την ώρα λοιπόν που ο κ. Μπουτάρης αναφερόταν στο θέμα , ένας από τους παρευρισκομένους ρώτησε τον δήμαρχο « Το Χαριλάου τι να το κάνουμε;» με τον δήμαρχο να απαντάει «Τι να το κάνουμε το Χαριλάου;  Σούπερ Μάρκετ!» .

Στην συνέχεια μπήκε στην κουβέντα και ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής με τον Γιάννη Μπουτάρη να λέει « ο Ηρακλής δεν έχει δικαίωμα να μιλάει, καταφέραμε να έχουμε μισή ομάδα στην πρώτη κατηγόρια» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης και όταν αντέδρασαν κάποιοι ΠΑΟΚτσήδες, πρόσθεσε « Ε μισή ομάδα είναι με έξι σερί ήττες».

πηγή: thestival.gr

Σχετικά άρθρα

Γλύτωσε με μια πίτσα!

Μπροστά σε μια έκπληξη βρέθηκε ο αστυνομικός Keith Weisinger όταν κατά τη μεταμεσονύκτια βάρδιά του, κάπου στις ΗΠΑ, μία γυναίκα κάλεσε την Άμεση Δράση, προκειμένου να… παραγγείλει πίτσα. Ωστόσο, η γυναίκα ήταν βάναυσα χτυπημένη από τον σύντροφό της, ο οποίος βρισκόταν μαζί της στο δωμάτιο την ώρα που έκανε την κλήση ανάγκης και για αυτό […]