Το χασαποσέρβικο της Κορακάκη (video)

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων, σε παραδοσιακή ταβέρνα

Στην Αρχαία Ολυμπία βρίσκεται αυτό το Σαββατοκύριακο η Άννα Κορακάκη μετά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής ταξίδεψε στην Αρχαία Ολυμπία και συμμετείχε στο πρόγραμμα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.) «Εργαστήρι Ολυμπισμού» για παιδιά σχολείων που έγινε στις εγκαταστάσεις της ΔΟΑ, ενώ βραβεύθηκε και από τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρο Κούβελο, όπως και όλα τα μέλη της Ολυμπιακής Ομάδας, για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων, σε παραδοσιακή ταβέρνα στο χωριό Λιναριά, έδειξε ότι εκτός από τη σκοποβολή, είναι ιδιαίτερα ικανή και στους ελληνικούς χορούς. Μαζί με την πρωταθλήτρια της κολύμβησης Κέλι Αραούζου, της γυμναστικής Βάσως Μιλλούση και άλλες πρωταθλήτριες, αλλά και τη διευθύντρια της ΕΘΝΟΑ Ιλεάνα Κλοκώνη, χόρευε συνέχεια ελληνικούς χορούς.

Σχετικά άρθρα

Όργιο παντρεμένης με τέσσερις!

Όλα έγιναν στην περιοχή των ΤΕΙ στην Πάτρα, με πρωταγωνίστρια μία παντρεμένη γυναίκα από την Αλβανία. Όλα άρχισαν όταν σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει πιο ικανοποιητικά μεροκάματα, ο 40χρονος άνδρας της πήρε την απόφαση να φύγει για μερικούς μήνες από την Πάτρα, αποδεχόμενος θέση εργάτη σε εταιρία, με έδρα την Ζάκυνθο. Η 38χρονη γυναίκα του, […]

2 Σχόλια

Comments are closed.