Το dark mode έφτασε στο Instagram

Οι χρήστες του το ζητούσαν και τελικά ήρθε στα κινητά

Το Instagram έρχεται και αυτό στη…σκοτεινή πλευρά, προσφέροντας πλέον ένα dark mode τόσο για το iOS όσο και για το Android. Το dark mode της εφαρμογής είναι συνδεδεμένο με τις ρυθμίσεις συστήματος, οπότε αν έχετε ενεργοποιημένο το dark mode στο iPhone ή στις Android συσκευές σας, θα προσαρμοστεί ανάλογα.

Για να ενεργοποιήσετε το dark mode στο iOS επιλέξτε Settings > Display > Brightness > Dark. Στο Android επιλέξτε Settings > Display > Advanced > Dark (στις Android συσκευές τα βήματα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα τον κατασκευαστή).

Το dark mode είναι χρήσιμο ειδικότερα όταν θέλετε να μειώσετε τη φωτεινότητα του Instagram τη νύχτα και τώρα μπορείτε να απαλλαχτείτε από το φωτεινό λευκό background. Επιπλέον, στις συσκευές με AMOLED οθόνες μπορεί να σημάνει και εξοικονόμηση μπαταρίας, μιας και στο μαύρο χρώμα τα pixels σβήνουν εντελώς.

Σχετικά άρθρα

Συνεργασία Facebook-Ray Ban

To Facebook φέρεται να συνάπτει συμφωνία συνεργασίας με την Luxottica, μητρική εταιρεία του brand Ray-Ban, ώστε να μπορέσει να παρουσιάσει καταναλωτικά μοντέλα έξυπνων γυαλιών μέχρι το 2025. Τα τελευταία δύο χρόνια, όπως αναφέρει το naftemporiki.gr, η Facebook ανέπτυσσε τα δικά της γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας στις εγκαταστάσεις των Facebook Reality Labs στο Redmond της πολιτείας Washington […]