Το διαστημικό iPhone 7 ερχεται!

Πιο νωρις και με τιμη-εκπληξη…

Παρά το γεγονός ότι η Apple κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι ετοιμάζει ήδη το iPhone 7, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει πιο νωρίς.

Το νέο κινητό τηλέφωνο θα έχει αρκετές ομοιότητες με τα προηγούμενα μοντέλα, ιδιαίτερα στην εξωτερική εμφάνισή του. Θα διαθέτει οθόνη OLED, σαν αυτή που έχει χρησιμοποιηθεί στο Apple Watch, με τεχνολογία για την προστασία της επιφάνειας από γρατζουνιές, κυρτή οθόνη, σαν αυτή που έχει χρησιμοποιηθεί στα Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge της Samsung.

Θα ενσωματώνει επίσης τη νέα ακυκλοφόρητη ακόμα έκδοση του λειτουργικού της εταιρείας iOS 9. Μεγάλη διαφορά θα υπάρχει στην ανάλυση της κάμερας της συσκευής, αφού εικάζεται ότι η Apple θα επιλέξει τον νέο αισθητήρα της Sony, Exmoor RS, ανάλυσης 21Mpixels.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διάθεση του iPhone 7 ίσως γίνει πιο νωρίς και πιο συγκεκριμένα τον Αύγουστο, ενώ η τιμή του παρά τα όσα ακούγονταν το προηγούμενο διάστημα θα είναι σχεδόν ίδια με του iPhone 6, δηλαδή στα 780 ευρώ (τα 16GB).

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Λοιπόν, επειδή δεν αντέχω να διαβάζω ανοησίες …. οφείλω να σας επισημάνω πως : Το iOS 9 κυκλοφορεί επίσημα εδώ και μήνες, OLED οθόνη είναι σχεδόν αδύνατο να έχει (αν κάνετε έρευνα θα δείτε γιατί) ! Το μόνο κινητό που αναμένεται να κυκλοφορήσει με βάση έντονες φήμες που ακούγονται είναι το iphone 6c με 4″ οθόνη και το Α9 chip που χρησιμοποιεί και το iphone 6s και αυτό πολύ πριν τον Αύγουστο. Όσο για το iphone 7 για να δούνε και κάτι αληθινό οι αναγνώστες σας… αναμένεται με βάση τις φήμες να έχει: ανανεωμένο εξωτερικό σχεδιασμό, μειωμένο πάχος κατά περίπου 1mm (και αυτό θα γίνει με την αφαίρεση του 3,5 jack για τα ακουστικά. Λέγεται πως η Apple θα χρησιμοποιεί το lightning port και για ήχο και για φόρτιση και κάποιοι αναλυτές λένε πως θα αντικατασταθεί με usb-c όμως το τελευταίο είναι μάλλον αναληθές. Απλά όλα τα αξεσουάρ θα συνδέονται μέσω lightning port), και κάτι τελευταίο… λέγεται πως δουλεύουν σε νέο υλικό για το σώμα του κινητού για να είναι αδιάβροχο. Αυτά. Σας παρακαλώ πάρτε μια βαθιά αναπνοή και πριν γράψετε άρθρα κάντε την έρευνα σας. Σας προτείνω το http://www.macrumors.com/roundup/iphone-7/. Εκεί μαζεύουν όλες τις έγκυρες φήμες.

Comments are closed.