Το εντυπωσιακό κινητό της Samsung που ξεδιπλώνει

Το μέλλον είναι ήδη εδώ

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο, η Samsung προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του πολυαναμενόμενου Galaxy Fold. Την αναδιπλώμενη συσκευή, που δημιουργεί νέα κατηγορία στα κινητά τηλέφωνα και το οποίο ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση.

Το Galaxy Fold διαθέτει την πρώτη Infinity Flex Οθόνη 7,3 ιντσών στον κόσμο, η οποία διπλώνει και γίνεται μια compact συσκευή με οθόνη στην μια όψη. Έτσι, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της της να τρέχουν πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα, να βλέπουν βίντεο, να παίζουν παιχνίδια και να βλέπουν τους χάρτες της Google με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Οι νέες αυτές εμπειρίες και δυνατότητες που προσφέρει η συσκευή, είναι πλέον διαθέσιμα στο κοινό μετά από χρόνια κατασκευαστικής προετοιμασίας.

«Σήμερα η Samsung γράφει το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της κινητής καινοτομίας αλλάζοντας οτιδήποτε είναι δυνατόν σε ένα smartphone. To Galaxy Fold συστήνει μια ολοκαίνουρια κατηγορία που παρέχει νέες δυνατότητες, άγνωστες μέχρι τώρα, με την οθόνη μας Infinity Flex», ανέφερε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο DJ Koh, πρόεδρος και CEO του IT & Mobile Communications Division, Samsung Electronics.

«Δημιουργήσαμε το Galaxy Fold για εκείνους που θέλουν να μάθουν τι μπορεί να κάνει μία premium foldable συσκευή, πέρα από τους περιορισμούς του συνηθισμένου smartphone», επισήμανε.

Η συσκευή αυτή θα κυκλοφορήσει από τις 26 Απριλίου, ενώ η τιμή που ανακοινώθηκε είναι 1.980 δολάρια.

Σχετικά άρθρα