Το… επικό σαρδάμ του Μαρινάκη! (video)

Τα έκανε… σαλάτα ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε χαμηλό βαθμό στο μάθημα της ρητορικής, αφού σε διάστημα ολίγων δευτερολέπτων υπέπεσε σε δύο χοντρά σαρδάμ κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας.

Κάθε φορά που ανεβαίνει στο βήμα, κάθε φορά που εκφέρει δημόσιο λόγο έχει μία δυσκολία στην άρθρωση και την ροή του λόγου. Κατά γενική ομολογία ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν το ‘χει με την ρητορική και αυτό το απέδειξε ακόμα μία φορά κατά την διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας, όπου πραγματικά τα… μούσκεψε.

Κι αν το αρχικό λαθάκι («τον ψήφο σας» αντί «την ψήφο σας») έχει γίνει πια ψωμοτύρι από αυτούς που δεν φέρονται με τον καλύτερο τρόπο στην ελληνική γλώσσα, το δεύτερο ήταν λιγάκι πιο χοντρό: «Θα συνεχίσουμε με λίγα έργα» ήταν η σοκαριστική ομολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη, που προκάλεσε μεγάλη αμηχανία στο κοινό, με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό του Γιάννη Μόραλη να διορθώνει την νέα γκάφα του, την δεύτερη μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Σχετικά άρθρα

Πόσος Πούτιν υπάρχει μέσα στον Τραμπ;

Τον Βλαντιμίρ Πούτιν με την κόμμωση του Ντόναλντ Τραμπ απεικονίζει το εξώφυλλο του νέου τεύχους του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel, θέτοντας το ερώτημα «Πόσος Πούτιν υπάρχει μέσα στον Τραμπ;». Το εξώφυλλο του περιοδικού, καταδεικνύει τις ομοιότητες ανάμεσα στους δύο ηγέτες και έρχεται μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για συναντήσεις του υπουργού Δικαιοσύνης του Τραμπ με τον […]