Το… ερωτικό μήνυμα του Ομπάμα

Για την 25η επέτειο του γάμου του

Με ένα ιδιαίτερα ρομαντικό μήνυμα ευχήθηκε ο Μπαράκ Ομπάμα στην Μισέλ για την 25η επέτειο του γάμου τους, παρότι το ζευγάρι βρισκόταν για μία ακόμη φορά ο ένας μακριά από τον άλλο, λόγω υποχρεώσεων της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Το δίλεπτο βίντεο με την ερωτική εξομολόγηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ προβλήθηκε ως έκπληξη στην Μισέλ Ομπάμα, λίγο πριν εκφωνήσει την προγραμματισμένη ομιλία της στο Συνέδριο για τις Γυναίκες στην Πενσιλβάνια.

Στο πραγματικά συγκινητικό κλιπ, ο Μπαράκ χαρακτηρίζει ως την απόφαση να «κυνηγήσει» τη Μισέλ, ζητώντας της επίμονα να βγουν ραντεβού ως την «καλύτερη που πήρε ποτέ στη ζωή του» και πλέκει το εγκώμιο της 53χρονης γυναίκας, δηλώνοντας ακόμα τρελά ερωτευμένος μαζί της.

«Η ιδέα ότι με ανέχτηκες για 1/4 του αιώνα αποδεικνύει περίτρανα ότι είσαι μια “αγία”, ένας υπέροχος και υπομονετικός άνθρωπος. Για μένα ήταν πολύ πιο εύκολο να το κάνω, επειδή όχι μόνο επειδή υπήρξες εκπληκτική σύντροφος και υπέροχη φίλη, αλλά και επειδή ήσουν πάντα κάποια που μπορούσε να με κάνει να γελάω, που φρόντιζε να μένω πιστός σε αυτό που θεωρούσα σωστό και έδινε ένα εξαιρετικό παράδειγμα στις κόρες μας και στο σύνολο της κοινότητας», συμπλήρωσε συγκινημένος ο Ομπάμα.

Συνεχίζοντας το… ερωτοχτυπημένο του μήνυμα ο Ομπάμα πρόσθεσε, μιλώντας στη Μισέλ, η οποία παρακολουθούσε δακρυσμένη το βίντεο: «Η δύναμή σου, η χάρη σου, η αποφασιστικότητά σου, η ειλικρίνειά σου και το γεγονός ότι μπορείς να έχεις όλα τα παραπάνω και να είσαι επιπλέον και πανέμορφη, είναι κάτι το εκπληκτικό. Δεν είναι παράξενο που όσοι αρχίζουν να σε γνωρίζουν σε ερωτεύονται, όπως συνέβη και μ’ εμένα. Ήταν πραγματικά η καλύτερη απόφαση της ζωής μου να επιμένω αρκετά ζητώντας σου να βγούμε ραντεβού μέχρι να υποκύψεις και να δεχτείς. Ελπίζω να νιώθεις και εσύ το ίδιο».

Αργότερα η πρώην Πρώτη Κυρία έσπευσε να ευχηθεί και η ίδια στον σύζυγό της με μια ανάρτηση στο Twitter: «Χαρούμενη 25η επέτειος @barackobama. Ένα τέταρτο του αιώνα αργότερα, παραμένεις ο καλύτερός μου φίλος και ο πιο εκπληκτικός άνθρωπος που γνωρίζω. Σε αγαπώ»

Σχετικά άρθρα