Το φλερτ της Ιβάνκα Τραμπ

Στον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό

Ο πρωθυπουργός του Καναδά καθήλωσε την Πρώτη Κόρη και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο…

Η Ιβάνκα Τραμπ ή αλλιώς η Πρώτη Κόρη έκανε χθες την πρώτη της επίσημη εμφάνιση σε πολιτική σύνοδο του Λευκού Οίκου, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του πρωθυπουργού του Καναδά.

Η Ιβάνκα, βρέθηκε δίπλα στον πρωθυπουργό του Καναδά Τζάστιν Τριντό σε μια στρογγυλή τράπεζα, για να συζητήσουν την αύξηση του αριθμού των γυναικών στις επιχειρήσεις.

«Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ» είπε η 35χρονη, που καθόταν απέναντι από τον πατέρα της και δίπλα στον Τριντό, ενώ την τράπεζα συμπλήρωναν γυναίκες που είναι ηγετικά στελέχη επιχειρήσεων.

Η Ιβάνκα, μητέρα τριών παιδιών, είναι παντρεμένη με τον 36χρονο Τζάρεντ Κούσνερ ο οποίος σήμερα είναι στενός σύμβουλος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Ο Αμερικανός πρόεδρος μάλιστα δεν κρύβει τον θαυμασμό του για την κόρη του και συχνά της πλέκει το εγκώμιο.

«Πρέπει να διευκολύνουμε την πρόσβαση των γυναικών επιχειρηματιών στα κεφάλαια», υπογράμμισε ο Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαιώνοντας ότι είχε τοποθετήσει πολλές γυναίκες σε θέσεις ευθύνης στις επιχειρήσεις του και ότι ήταν “καταπληκτικές”.

Oσο για τις ματιές της Ιβάνκα προς τον Τριντό, φαίνεται πως την καθήλωσε…

 

Σχετικά άρθρα