Το Galaxy S7 «ντύνεται» με χρυσάφι (video)

Μιλάμε για αληθινό χρυσάφι! Μάθετε πόσο κοστίζει

Όταν ένα νέο τηλέφωνο κυκλοφορεί στην αγορά ένα από τα πράγματα που κοιτούν οι καταναλωτές είναι, εκτός από τα χαρακτηριστικά του, και η τιμή του.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που αδιαφορούν για την τιμή και δίνουν μια μικρή περιουσία για να αγοράσουν ένα κινητό και ειδικά όταν αυτό είναι φτιαγμένο ή καλυμμένο από αληθινό χρυσάφι.

Σε αυτά ανήκει και η συγκεκριμένη, επίχρυση έκδοση του Samsung Galaxy S7 και S7 Edge. Και τα δύο έρχονται καλυμμένα με 24 καράτια σε χρυσό, ροζ χρυσό ή πλατίνα μέσα σε ένα ειδικό κουτί από ξύλο κερασιάς.

Η συσκευή εκτός από την επιχρύσωση και το ξύλινο κουτί διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες όπως οθόνη 5,1 ιντσών και φωτογραφική μηχανή 12 megapixel, ενώ έχει χωρητικότητα αποθήκευσης 64GB. Επιπλέον η λάμψη του δεν έχει επηρεάσει την πιστοποίηση IP68 που το κάνει ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη.

Το ίδιο ισχύει και για το αντίστοιχο Galaxy S7 Edge 5,5 ιντσών το οποίο έρχεται επίσης με 64GB χωρητικότητα αποθήκευσης. Η τιμή ξεκινά από περίπου 2.500 ευρώ και για την ακρίβεια 2.662 ευρώ για το Galaxy S7 και 2.916 ευρώ για το S7 Edge.

Οι τιμές αν και δεν είναι προσιτές για τους περισσότερους πελάτες, δεν μπορούν να χαρακτηριστούν εξωφρενικές για όσους μπορούν να έχουν αυτή την πολυτέλεια σε σχέση με αντίστοιχα κινητά τηλέφωνα άλλων εταιρειών που κοστίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ περισσότερα.

Αδιαμφισβήτητα αποτελεί αγορά-προνόμιο για λίγους που θα μπορούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αποκτήσουν ένα πιο λαμπερό τηλέφωνο με επένδυση χρυσού.

Σχετικά άρθρα