Το inpaok τρέχει με… 1000!

Στο 19ο Ράλλυ Σπριντ “Φίλιππος” στη Βέροια!

Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Οκτωβρίου αφήνουμε τα πληκτρολόγια και… τρέχουμε με… 1000. Σιγά που δεν θα είχαμε παρουσία και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το inpaok στηρίζει την προσπάθεια του πληρώματος που αποτελείται από τους Νίκο Βελέζη και Κώστα Στράντζαλη με ΤΟΥΟΤΑ YARIS που παίρνει μέρος στο 19ο Ράλλυ Σπριντ “Φίλιππος” που θα διεξαχθεί στο Νομό Ημαθίας με εκκίνηση την Βέροια στις 26 και 27 Οκτωβρίου.

Το πλήρωμα ετοιμάζεται πυρετωδώς εδώ και πολλές μέρες για το συναρπαστικό αγώνα που διοργανώνεται από την λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας μετά απο έγκριση της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ. Ταχύτητα, θέαμα, ασφάλεια και πληθώρα θεατών είναι τα χαρακτηριστικά του Ράλλυ «Φίλιππος». Ενός αγώνα που υπήρξε μέρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, του Κυπέλου Ασφάλτου και φυσικά αναπόσπαστο κομμάτι του Κυπέλου Βορείου Ελλάδος.

Έτσι, στις 26 & 27 Οκτωβρίου, η καρδιά των αγώνων Ράλλυ στην Βόρεια Ελλάδα θα χτυπά στην Βέροια. Η φιλόξενη πόλη της Βέροιας αλλά και οι γύρω περιοχές που στηρίζουν τον αγώνα εδώ και δύο δεκαετίες δηλώνουν έτοιμες να υποδεχθούν πληρώματα και θεατές σε μια ακόμη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το 19ο Ράλλυ Σπριντ «Φίλιππος», τελευταίος αγώνας του Κυπέλλου Βορίου Ελλάδος (διεξάγεται με 24 πληρώματα) αλλά και της χρονιάς για την Βόρεια Ελλάδα, θα κρίνει τις πρωτιές. Αυτόν τον αγώνα δεν πρέπει να τον χάσεις… Το inpaok θα είναι εκεί!

 

 

 

Σχετικά άρθρα