Το κόστος των επεισοδίων στο ΑΠΘ

Δείτε την εκτίμηση του κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής Κώστα Κατσιφαράκη

Στις 20.000 ευρώ εκτιμά τις ζημιές που προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων εντός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο των εορταστικών εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο.

Το παραπάνω ποσό εκτίμησε ο κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής Κώστας Κατσιφαράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

«Ζημιές έγιναν στην είσοδο της Πολυτεχνικής Σχολής, σε κάποια αμφιθέατρα και σε μία πτέρυγα διδασκαλίας κατά κύριο λόγο, όπου υπήρχαν κάποια μηχανήματα- άκουσα κάποιον φοιτητή να το λέει- τα οποία πλέον δεν υπάρχουν. Νομίζω το κόστος που θα επωμιστεί ο Ελληνας φορολογούμενος είναι της τάξεως των 20.000 ευρώ, εφόσον δεν προκύψουν νέα πράγματα που δεν έχουμε ανακαλύψει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Μιλώντας για τη Θεσσαλονίκη, ένας σχεδιασμός να μην απωθούνται μετά το τέλος της πορείας κάποια στοιχεία μέσα στην Πανεπιστημιούπολη με την σκέψη ή το πρόσχημα ότι έτσι δεν θα γίνουν ζημιές σε άλλες περιοχές της πόλης, θα ήταν ένα καλό πρώτο βήμα. Δηλαδή να μην θεωρείται ο πανεπιστημιακός χώρος, που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος, ως χώρος ανοχής παράνομων δραστηριοτήτων, από διακίνηση ναρκωτικών μέχρι τέτοιου είδους επεισόδια».

Σχετικά άρθρα

Μετέτρεψαν κέντρο διασκέδασης σε οίκο ανοχής!!!

Υπόθεση μαστροπείας στη Σαντορίνη εξιχνιάστηκε έπειτα από επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας. Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν, εκ των οποίων ένας 60χρονος, ο οποίος διατηρούσε κρυφό οίκο ανοχής σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που λειτουργούσε παράνομα. Επιπλέον, βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε βάρος τεσσάρων γυναικών που εργάζονταν ως σερβιτόρες και εκδίδονταν έναντι αμοιβής.Ειδικότερα, για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν προχθές, τέσσερα […]