Το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα έγινε στην Αμερική! (vid)

Στο Thanksgiving ή αλλιώς την Ημέρα των Ευχαριστιών

Το Thanksgiving ή αλλιώς η Ημέρα των Ευχαριστιών γιορτάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής την τελευταία Πέμπτη του Νοεμβρίου.

Η γιορτή αυτή είναι αρκετά σημαντική για τους κατοίκους των ΗΠΑ και του Καναδά και έχει άμεση συνάφεια με τις αγγλικές και ευρωπαϊκές γιορτές της σοδειάς, κατά τις οποίες διακοσμούσαν τις εκκλησίες με φύλλα καλαμποκιού, καλαμπόκια, καρπούς και άλλα αγροτικά προϊόντα.

Ο εορτασμός γίνεται για να εκφραστεί η ευγνωμοσύνη κάθε οικογένειας προς το Δημιουργό για τα αγαθά που συγκεντρώθηκαν με το τέλος της σοδειάς.

Η Ημέρα των Ευχαριστιών αποκαλείται και “Ημέρα της Γαλοπούλας” (Turkey Day) και αυτό γιατί σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου που κρατάει ως την Πρωτοχρονιά.

Στις ΗΠΑ η γιορτή των Ευχαριστιών δεν συνδέεται με θρησκευτικές εκδηλώσεις και οι περισσότεροι άνθρωποι τη γιορτάζουν οικογενειακά ή με φίλους που καλούν στο σπίτι.

Και επειδή αυτή η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι αύριο Πέμπτη, οι κάτοικοι του Λος Άντζελες το εγκαταλείπουν κατά χιλιάδες με σκοπό να βρεθούν με τους αγαπημένους τους.

Δείτε το video με το τρομερό μποτιλιάρισμα από το αμερικανικό δίκτυο ABC:

Σχετικά άρθρα

Αναγνωρίζει την Παλαιστίνη το Ισπανικό κοινοβούλιο!

Το κοινοβούλιο της Ισπανίας ψήφισε αργά την Τρίτη με συντριπτική πλειοψηφία υπέρ της αναγνώρισης της Παλαιστίνης. Τα μέλη του κοινοβουλίου ψήφισαν με 319 ψήφους υπέρ και μόλις 2 κατά, υπέρ του νομοσχεδίου απαιτώντας από την κυβέρνηση του πρωθυπουργού Μαριάνο Ραχόι να αναγνωρίσει την Παλαιστίνη ως κράτος. Η ειρηνική συνύπαρξη των δύο κρατών – Ισραήλ και […]