Το μήνυμα του Κυριάκου!

Πώς σχολίασε την εκλογική μάχη και το μέλλον του

Με μία ευχαριστήρια ανάρτηση, ο Κυριάκος Κυριάκος έκανε μια αποτίμηση της εκλογικής του μάχης, και έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας, η οποία δύσκολα θα τον ξαναβρεί στον ΠΑΟΚ, καθώς ο ίδιος τονίζει ότι “στις νέες πολιτικές μάχες, θα είμαι παρών”.

Αναλυτικά:

Φίλοι μου καλημέρα!

Ένας μεγάλος και δύσκολος αγώνας απέναντι σε καλούς συνυποψηφίους, αλλά και απέναντι κυρίως στο χρόνο, έφτασε στο τέλος του. Ένα τέλος, το αποτέλεσμα του οποίου με υποχρεώνει να κοιτάξω μια νέα αρχή!

Σε 35 μέρες, προσπάθησα να καταθέσω την πολιτική μου πρόταση και την πολιτική μου αισθητική σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Πάνω από 6.000 Θεσσαλονικείς με τίμησαν με την ψήφο τους και εκείνοι που ξέρουν από εκλογές μιλούν για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Σε 35 μέρες ασχολήθηκα με το να γνωρίσω τη βάση του ΠΑΣΟΚ, να τους συστηθώ, να τους δώσω πίσω ένα κομμάτι της υπερηφάνειας που ένιωθαν να έχουν χάσει τα τελευταία 10 χρόνια. Οι άνθρωποι που γνώρισα, είναι η μεγάλη μου προίκα και σύντομα θα τους ξαναδώ.

Προσπάθησα να μην «τρομάξω» το πολιτικό προσωπικό του ΠΑΣΟΚ στην πόλη, να μην απαντήσω σε υπαινιγμούς για το ήθος μου και την ανεξαρτησία μου, να μην κατευθύνω τους ψηφοφόρους μου σε «σκληρές» μονοσταυρίες, που δεν διευρύνουν τη δυναμική του κόμματος συνολικά.

Προσπάθησα να μείνω πιστός στην ανάγκη να δούμε την «πολιτική αλλιώς» και αυτό ίσως χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να γίνει.

Όταν η διαφορά είναι τόσο μικρή, αναγκάζεσαι να θυμηθείς μια συνάντηση που δεν πρόλαβες, ένα τηλέφωνο που δεν έκανες, μια ομιλία στην οποία φαινόσουν κουρασμένος…Αλλά έτσι υποτιμάς εκείνους που ήρθαν δίπλα σου, στεκόμενος σε εκείνους που δεν βρήκες.

Είναι τιμή μου που η τελική μάχη έγινε με τον Χάρη Καστανίδη, έναν πολιτικό εκλεγμένο από το 1981, έντιμο και με ειδικό βάρος. Είναι τιμή μου που στην πρώτη μου απόπειρα έδωσα ένα λιθαράκι στον χώρο που πιστεύω να κρατήσει και λίγο να αυξήσει δυνάμεις στην περιφέρειά μου.

Δεν θα έφτανα εκεί χωρίς τους συνεργάτες μου, τους οποίους θα ευχαριστήσω δημόσια, τους εθελοντές του γραφείου που κάθε μέρα ήταν και περισσότεροι, χωρίς τον κόσμο που γνώρισα.

Το νέο πολιτικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε χθες, θα έχει σύντομα νέες πολιτικές μάχες, στις οποίες θα είμαι παρών!

Μέσα σε όλα, το μεγαλύτερο κοπλιμέντο μου το έκανε άθελά του χθες ένας φίλος. Μου είπε ότι δεν «εκμεταλλεύτηκα» αρκετά τον ΠΑΟΚ! Αυτός ήταν ο φόβος μου και χαίρομαι αν τα κατάφερα.

Εις το επανιδείν!

Σχετικά άρθρα