Το μυστικό του Μητσοτάκη!

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκαλύπτει το μυστικό μακροζωίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Στη εξαιρετικά υγιεινή διατροφή του, στο DNA του αλλά και στην ηρεμία που τον διακρίνει βρίσκεται το μυστικό της μακροζωίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Σε συνεντευξή της στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» η Ντόρα Μπακογιάννη, αποκάλυψε τα μυστικά μακροζωίας του πατέρα της, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με την Ντόρα Μπακογιάννη πρόκειται για έναν πολύ ψύχραιμο άνθρωπο με εξαιρετική ηρεμία. «Η μάνα μου έλεγε ότι αν τον κόψουμε κομματάκια και τον πουλήσουμε βάλιουμ θα σπάσουμε την αγορά» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

«Έχει πολύ γερό DNA. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος πρόσεξε πάρα πολύ την υγεία του. Έκανε πάντα εξετάσεις, ό,τι υπήρχε το πρόλαβε, δεν ήταν άνθρωπος που έλεγε ότι «δεν πάω στον γιατρό», έκανε σε τακτά χρονικά διαστήματα εξετάσεις. Τρώει φοβερά υγιεινά. Θα φάει όσπρια, φρούτα, σαλάτες και πολύ μέλι το πρωί» σημείωσε η βουλευτής και συντονίστρια ΟΔΕ Εξωτερικών και Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας.

«Έχω πει πολλές φορές ότι εύχομαι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους να έχουν την “γκαντεμιά” του. Όλοι αυτοί που το λένε αυτό, βασικά νομίζω ότι μέσα τους λένε “τον κερατά…”. Είναι ένας πάρα πολύ τυχερός άνθρωπος. Βρήκε μια γυναίκα στη ζωή του που τον λάτρεψε, με την οποία ήταν πάρα πολύ δεμένος» πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα