Το νέο αμόρε του Μπαλοτέλι

«Βασίλισσα» του twerking

Η Taisha Marie θεωρείται η «βασίλισσα» του twerking και σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά μέσα της Ιταλίας είναι και το νέο «αμόρε» του Μάριο Μπαλοτέλι.

Η καριέρα του Μάριο Μπαλοτέλι εντός γηπέδων είναι η αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την κάτω βόλτα. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τις εξωαγωνιστικές του επιδόσεις.

Κατά καιρούς αιθέριες υπάρξεις έχουν βρεθεί στο πλευρό του Ιταλού επιθετικού. Τελευταία εθεάθη στο κέντρο του Μιλάνου με την Taisha Marie, την αποκαλούμενη και βασίλισσα του twerking, και με βάση τα όσα έχουμε δει αλλά και τα προσόντα της δίκαια έχει αυτό τον τίτλο.

Δείτε φωτογραφίες εδώ…

Σχετικά άρθρα

Σάλος με τη σχέση Μέρκελ-BMW!

Σάλο προκαλεί στη Γερμανία η αποκάλυψη του κόμματος της Αριστεράς Ντι Λίνκε ότι οι Χριστιανοδημοκράτες δέχθηκαν μεγάλη δωρεά από τρεις μεγαλομετόχους της BMW. Το αντιπολιτευόμενο κόμμα αναφέρθηκε στην δωρεά, ως απόδειξη μιας ιδιαιτέρως στενής σχέσης μεταξύ της Μέρκελ και των γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών. Η χορηγία έγινε λίγες ημέρες προτού η Γερμανία μπλοκάρει την εισαγωγή αυστηρότερων κανονισμών […]