Το ομαδικό όργιο της πριγκίπισσας του Κατάρ

Την… έπιασαν με επτά άνδρες

Είναι γοητευτική με βαθύ βλέμμα και γλυκό χαμόγελο, στην χώρα της φορά μαντίλα και σέβεται την θέση της, ότι δηλαδή, είναι ετεροθαλής αδελφή του μονάρχη του Κατάρ Ταμίμ μπιν Χαμάντ. Όμως, η 34χρονη πριγκίπισσα του Κατάρ, Σαΐκα Σάλουα, φαίνεται πως όταν ταξιδεύει στην Βρετανία πετά την μαύρη μαντίλα και τις αναστολές της και παραδίνεται στην αγκαλιά, όχι ενός άνδρα, αλλά 7 Ευρωπαίων ανδρών με… «πολλά σωματικά προσόντα»…

Στα τέλη Αυγούστου οι αρχές στην βρετανική πρωτεύουσα ειδοποιήθηκαν να επέμβουν σε πολυτελή σουίτα του Excelsior London Hotel, λόγω της μεγάλης φασαρίας που προερχόταν από εκεί. Όταν άνδρες της Σκότλαντ Γιαρντ και της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας (ΜΙ6) μπήκαν στο δωμάτιο βρέθηκαν μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα. Μια γυναίκα επιδιδόταν σε σεξουαλικά όργια με 7 άνδρες ταυτόχρονα…

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times, του μοναδικού βρετανικού εντύπου που έδωσε στην δημοσιότητα το σκάνδαλο ολκής, όταν η γοητευτική πριγκίπισσα έδωσε στην αστυνομία τα έγγραφα που αποδείκνυαν την ταυτότητά της, εκείνοι έμειναν άναυδοι.

Η πριγκίπισσα του Κατάρ παραδέχθηκε ότι, μέσω Σαουδάραβα διαμεσολαβητή και καταβάλλοντας ένα υπέρογκο χρηματικό ποσόν, «έκλεισε» την παρέα 7 Ευρωπαίων ανδρών για μια βραδιά «γεμάτη υποσχέσεις». Μάλιστα, όπως η ίδια παραδέχθηκε, ο Σαουδάραβας είχαν συμφωνήσει να παραμείνει «την νύχτα των οργίων» στο λόμπι του ξενοδοχείου.

Η ζωηρή Καταριανή πριγκίπισσα δήλωσε ότι στο παρελθόν είχε βιώσει επιθετικές συμπεριφορές από εραστές της, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες και φοβόταν, μήπως αυτό επαναληφθεί.

Η 34χρονη αδελφή του εμίρη του Κατάρ ανησυχούσε για την «τιμή» της χώρας της και ανέφερε στους αστυνομικούς ότι γνώριζε πως στην Βρετανία η πράξη της δεν ήταν ποινικά κολάσιμη. Όμως αυτό, όπως την ενημέρωσαν, παύει να ισχύει, αν ένα από τα εμπλεκόμενα μέρη έχει ποινικό μητρώο.

Η βρετανική αστυνομία ενημέρωσε την πρεσβεία του Κατάρ για το συμβάν και αμέσως, έγιναν προσπάθειες να καλυφθεί το σκάνδαλο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Financial Times, προσφέρθηκαν 500 εκατ. λίρες στα βρετανικά έντυπα για να τηρήσουν «σιγήν ιχθύος».

Σχετικά άρθρα