«Το OPEN δεν ενδιαφέρεται για Super League 1-2»

Τι έλεγαν οι επιτελείς του καναλιού

Έκπληκτοι δήλωσαν επιτελείς του OPEN με αφορμή δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που παρουσιάζει το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη να ενδιαφέρεται για τα τηλεοπτικά δικαιώματα ομάδων της Super League 1 και 2.

Σε επικοινωνία με στελέχη του καναλιού τόσο στην Αθήνα όσο και την Θεσσαλονίκη, ήταν ξεκάθαροι αναφορικά με το αθλητικό πρόγραμμα του σταθμού για τη νέα περίοδο.

“Γίνονται συζητήσεις για μια ή δυο αθλητικές εκπομπές που θα πλαισιώσουν το νέο πρόγραμμα του καναλιού, με μερικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την περσινή περίοδο, ενώ υπάρχει συμφωνία με την ΕΠΟ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, μέχρι το 2022. Δεν υπάρχει πρόθεση για περισσότερη εξάπλωση στο ποδοσφαιρικό τηλεοπτικό προιόν με εξαίρεση τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ που θα είναι μια στρατηγική απόφαση εφόσον ληφθεί, σε συνεργασία και με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ”.

Τα στελέχη του σταθμού έχουν καταστρώσει συγκεκριμένο πλάνο για το πρόγραμμα της νέας χρονιάς που έχει εγκριθεί σε μεγάλο μέρος από τους στενούς συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη και δεν προβλέπει την μετατροπή του τηλεοπτικού σταθμού σε αθλητικό ή ημι-αθλητικό.

πηγή: mediaday.gr

Σχετικά άρθρα