Το «όπλο» του OPEN

Για να αυξήσει την τηλεθέαση

Το Open Beyond ξεκίνησε το ταξίδι του στον χώρο της τηλεόρασης τον περασμένο Οκτώβριο.

Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη επαναλανσαρίστηκε, βγήκε στον «αέρα» με νέο όνομα και νέο πρόγραμμα ωστόσο θέλει δουλειά πολύ για να καταφέρει να φτάσει σε νούμερα ανταγωνισμού. Άλλωστε έχει μόλις έξι μήνες στον αέρα.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα «Real» οι άνθρωποι του καναλιού ψάχνουν να βρουν τρόπους προκειμένου να γίνει το πρόγραμμα πιο σύγχρονο. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα ο Αρτούρ Νταβιντιάν, δεξί χέρι του Ιβάν Σαββίδη φέρεται να έχει εκφράσει δυσαρέσκεια για «παλιακά» προγράμματα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Dimera σημείωσε ότι δε γίνεται το κανάλι να διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και να μην έχει ανάλογο περιεχόμενο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» το κύριο πρόβλημα εντοπίζεται στις συμβατικές υποχρεώσεις του καναλιού με την προηγούμενη ιδιοκτησία του Φίλιππου Βρυώνη. Στο πλαίσιο της εξαγορά του Epsilon τον Οκτώβριο του 2017 συμφωνήθηκε να διατηρηθούν οι ζώνες με εκπομπές καθημερινά στις 13:00 το μεσημέρι και τα Σαββατοκύριακα από τις 14:00 μέχρι τις 17:00 με τηλεμάρκετινγκ των προϊόντων του πρώην ιδιοκτήτη.

Μάλιστα η συμφωνία των δύο πλευρών κάνει λόγο για επτά χρόνια. Όπως αναφέρει η «Real» αναζητείται τρόπος απεμπλοκής από τη συμφωνία προκειμένου το κανάλι να μπορέσει να εκσυγχρονίσει το περιεχόμενό του και να χωριστεί από το παρελθόν.

Την ίδια ώρα, έχει παραγγελθεί και έρευνα για τα πρόσωπα του καναλιού και ποια από αυτά κάνουν «γκελ» στο κοινό. Όπως σημειώνει η «Real» τα αποτελέσματα θα ληφθούν υπόψη για τις αποφάσεις της επόμενης σεζόν.

 

Σχετικά άρθρα