Το ορθογραφικό λάθος του Τσίπρα

Στο μήνυμα για την γιορτή της γυναίκας

Με μία σειρά από αναρτήσεις στο Twitter, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για την Ημέρα της Γυναίκας. Ωστόσο, ένα ορθογραφικό λάθος ήταν αυτό που τράβηξε την προσοχή.

Συγκεκριμένα, σε μία από τις αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμού του Αλέξη Τσίπρα αναφερόταν: «Το πρόσωπο των 11 οροθετικών γυναικών που διαπομπεύθηκαν χυδαία πριν κάποια χρόνια από αυθαιρετούντες κυβερνόντες».

Το ορθογραφικό λάθος στη μετοχή «κυβερνώντες» έβγαλε μάτια και σχολιάστηκε στο Twitter, με τους διαχειριστές του λογαριασμού να το διορθώνουν αμέσως.

Δείτε ολόκληρο το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα για την Ημέρα της Γυναίκας:

«8 Μάρτη 1857. Η μεγάλη απεργία των εργατριών κλωστοϋφαντουργίας με αιτήματα για ισότητα και εργασιακή προστασία πνίγεται στο αίμα.

8 Μάρτη 2017. Ο αγώνας για ισότητα, δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια συνεχίζεται. Με το πρόσωπο των γυναικών του κόσμου που δεν σκύβουν το κεφάλι.

Το πρόσωπο της @NadiaMuradBasee, θύμα ακραίας σεξουαλικής κακοποίησης από τον ISIS, πρέσβειρα σήμερα των Ηνωμένων Εθνών.

Το πρόσωπο της Κωνσταντίνας Κούνεβα @kkuneva, εργάτρια, συνδικαλίστρια, μετανάστρια, μητέρα, Ευρωβουλευτής.

Το πρόσωπο της Μάγδας Φύσσα, της μητέρας που αγωνίζεται για δικαιοσύνη.

Το πρόσωπο των 11 οροθετικών γυναικών που διαπομπεύθηκαν χυδαία πριν κάποια χρόνια από αυθαιρετούντες κυβερνώντες.

Το πρόσωπο των γιαγιάδων της Λέσβου που με την απλόχερη αγκαλιά τους στους πρόσφυγες ανέδειξαν στον κόσμο το μεγαλείο της ανθρωπιάς.

Το πρόσωπο των γυναικών όλου του κόσμου που αγωνίζονται με πείσμα.
Χρόνια πολλά σε όλες! Καλή δύναμη, καλούς αγώνες! #IWD #BeBoldForChange»

Σχετικά άρθρα