Το Παρκούρ έγδαρε την Ακρόπολη! (video)

Φθορές στην Ακρόπολη προκάλεσαν δυο νεαροί που, παρά τις παρατηρήσεις του φύλακα, έκριναν σκόπιμο να ξεδιπλώσουν στον ιερό βράχο τις ικανότητές τους στο αγαπημένο τους άθλημα.

Πρόκειται για δυο ρώσους επισκέπτες οι οποίοι θεώρησαν δίχως κανέναν ενδοιασμό ότι ο χώρος προσφέρεται για προπόνηση ή επίδειξη στο παρκούρ.

Ξεκίνησαν τις ασκήσεις τους και τις συνέχισαν απτόητοι παρά τις υποδείξεις του φύλακα με αποτέλεσμα να προκαλέσουν φθορά σε μεσαιωνικό τοιχίο, από το οποίο αποκολλήθηκαν αρκετές πέτρες.

Εν τέλει, οι δυο 23χρονοι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Το παρκούρ ή Τέχνη της Φυγής αποτελεί συνδυασμό σωματικής και πνευματικής ικανότητας για την υπερπήδηση εμποδίων, φυσικών ή τεχνητών, με διάφορους ακροβατικούς τρόπους που επιτρέπουν την ταχύτατη μετακίνηση από ένα σταθερό σημείο σε ένα άλλο. Για περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

πηγή: tanea,gr

Σχετικά άρθρα

Πλήρωσε το αυτοκίνητο με κέρματα! (pics)

Με ένα πρωτοποριακό τρόπο έδειξε την αγανάκτησή του σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, ένας άνδρας στη Σιγκαπούρη, πληρώνοντας το ποσό των 19.000 δολαρίων σε κέρματα! Ο κύριος Lester Ong είχε μια Aston Martin V8 Vantage, αλλά ήθελε να την πουλήσει ώστε να αγοράσει μια Bentley Continental GT. Πήγε λοιπόν το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία ώστε να το αντικαταστήσει, […]