Το πάρτι-έκπληξη της Λίλη στον Ζαγοράκη! (pics)

Με αφορμή την ονομαστική του εορτή

Με ένα μεγάλο πάρτι – έκπληξη γιόρτασε την ονομαστική εορτή του συζύγου της η Ιωάννα Λίλη. Η γνωστή παρουσιάστρια οργάνωσε κάτω από άκρα μυστικότητα μια μεγάλη γιορτή σε αγαπημένο στέκι του Ευρωβουλευτή της ΝΔ Θοδωρή Ζαγοράκη στα Βασιλικά και φρόντισε να είναι όλοι εκεί.

Με αφορμή την ονομαστική του εορτή, η Ιωάννα ήθελε να κάνει ένα ξεχωριστό event και τα κατάφερε. Φυσικά σύμμαχός της σε αυτό ήταν τα παιδιά της Ιωάννης και Μαρία. Αφού λοιπόν, κάλεσε στην αγαπημένη τους ταβέρνα φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ετοίμασε ένα video με τις καλύτερες στιγμές του άντρα της (που τον συγκίνησε) προσπάθησε να τον πείσει να βγουν για φαγητό μαζί με τα παιδιά. Έλα όμως, που εκείνος δεν είχε όρεξη και τότε η παρουσιάστρια επιστράτευσε τα μεγάλα μέσα.

Όπως διαβάζουμε στην Real News, όταν τα δυο παιδιά του Θοδωρή άρχισαν να του ζητούν να βγουν έξω για φαγητό, εκείνος δεν τους χάλασε χατίρι και μόλις έφθασε στο μαγαζί και είδε να τον περιμένουν όλοι χάρηκε πολύ!

lilh1 lilh2 lilh3

Σχετικά άρθρα

Μέχρι και πυροβόλα οι χούλιγκανς!

Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της, η Αστυνομία εξιχνίασε την απόπειρα δολοφονίας 23χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής στο Παγκράτι και πλέον αναζητεί τον δράστη. Για οπαδικές διαφορές χωρίς να λέει ομάδες κάνει λόγο η ανακοίνωση. Η αστυνομία ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για οπαδικές διαφορές, και με ανακοίνωσή της αναφέρεται στην απόπειρα δολοφονίας εναντίον 23χρονου στο Παγκράτι τα […]