Το πάρτι-έκπληξη της Λίλη στον Ζαγοράκη! (pics)

Με αφορμή την ονομαστική του εορτή

Με ένα μεγάλο πάρτι – έκπληξη γιόρτασε την ονομαστική εορτή του συζύγου της η Ιωάννα Λίλη. Η γνωστή παρουσιάστρια οργάνωσε κάτω από άκρα μυστικότητα μια μεγάλη γιορτή σε αγαπημένο στέκι του Ευρωβουλευτή της ΝΔ Θοδωρή Ζαγοράκη στα Βασιλικά και φρόντισε να είναι όλοι εκεί.

Με αφορμή την ονομαστική του εορτή, η Ιωάννα ήθελε να κάνει ένα ξεχωριστό event και τα κατάφερε. Φυσικά σύμμαχός της σε αυτό ήταν τα παιδιά της Ιωάννης και Μαρία. Αφού λοιπόν, κάλεσε στην αγαπημένη τους ταβέρνα φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ετοίμασε ένα video με τις καλύτερες στιγμές του άντρα της (που τον συγκίνησε) προσπάθησε να τον πείσει να βγουν για φαγητό μαζί με τα παιδιά. Έλα όμως, που εκείνος δεν είχε όρεξη και τότε η παρουσιάστρια επιστράτευσε τα μεγάλα μέσα.

Όπως διαβάζουμε στην Real News, όταν τα δυο παιδιά του Θοδωρή άρχισαν να του ζητούν να βγουν έξω για φαγητό, εκείνος δεν τους χάλασε χατίρι και μόλις έφθασε στο μαγαζί και είδε να τον περιμένουν όλοι χάρηκε πολύ!

lilh1 lilh2 lilh3

Σχετικά άρθρα

Παρέλαση με αποκλεισμούς…

  Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια πραγματοποιήθηκε σήμερα η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Στις 10:30 σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο του Γ” Σώματος Στρατού και στην συνέχεια παρακολούθησε την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε […]