Το πάρτι των οργίων στην Κρήτη!

Περισσότεροι από 400 swingers έκαναν απόβαση στο νησί

Η πρώτη φορά τους στην Κρήτη μάλλον τους έμεινε αξέχαστη κι έτσι εκατοντάδες swingers επιστρέφουν στο μεγάλο ελληνικό νησί για το δεύτερο μεγάλο πάρτι ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων!

Το ταξίδι των swingers στην Κρήτη διοργανώθηκε από το SDC ένα από τα πιο γνωστά club που διοργανώνει διάφορες δραστηριότητες για τα μέλη του και το οποίο έχει έδρα την Ολλανδία.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 400 άτομα βρίσκονται στην Κρήτη, ενώ θα διαμείνουν σε ξενοδοχείο της Σταλίδας.

Η νέα αυτή ερωτική εμπειρία επί κρητικού εδάφους για τα μέλη του ολλανδικού club θα διαρκέσει έως τις 3 Μαΐου, και μάλιστα η κράτηση έχει γίνει με το σύστημα all inclusive.

Στη διάρκεια των πέντε αυτών διανυκτερεύσεων, οι συμμετέχοντας θα απολαύσουν πέντε θεματικά πάρτι.

Το πρώτο έχει τον εύγλωττο τίτλο «OPA Nights» παραπέμποντας προφανώς σε γλέντι αλλά ελληνικά, ενώ θα ακολουθήσουν οι βραδιές «Ναύτες και σειρήνες», «Glow Nights» όπου οι συμμετέχοντας θα πρέπει να φορούν χρωματιστά neon αξεσουάρ και ρούχα ενώ το αποκορύφωμα θα έρθει με τη βραδιά «Μύθοι και Θρύλοι» όπου οι swingers θα πρέπει να υποδυθούν θεούς, ήρωες και πρόσωπα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας.

Για μια ακόμη φορά η πενθήμερη παραμονή των singers θεωρείται «τσουχτερή» αφού το απλό δίκλινο τιμάται στα 1.150 ευρώ και η σουίτα στα 1.850.

Σχετικά άρθρα