Το PlayStation 5 φέρνει την επανάσταση!

Θα παίζει τα CD όλων των προηγούμενων κονσολών της Sony

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Sony με το νέο Playstation θα επιδιώξει να καταφέρει το απόλυτο: πλήρη υποστήριξη όλων των δίσκων από PS1, PS2 και PS3!

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η κουβέντα για το PlayStation 5, ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα αφορά την υποστήριξη των παιχνιδιών της προηγούμενης (και όχι μόνο) γενιάς της παιχνιδοκονσόλας. Η Sony έχει επιβεβαιώσει επίσημα ότι θα παίζει κανονικά τα παιχνίδια και για δισκάκια του PS4, αλλά τώρα έρχονται στη δημοσιότητα αναφορές που σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν αν επαληθευτούν.

Η Sony θα επιδιώξει να καταφέρει το απόλυτο: πλήρη υποστήριξη όλων των δίσκων από PS1, PS2 και PS3! Η αναφορά έρχεται από γνωστό insider, τον PSErebus, ο οποίος παροτρύνει τους gamers να μην πετάξουν – χαρίσουν – πουλήσουν τα παλιά τους παιχνίδια! Ο συγκεκριμένος έχει αποκαλύψει με εγκυρότητα πρόσφατα την ημερομηνία κυκλοφορίας του The Last of Us Part II, επομένως, έχει καλό παρελθόν στις διαρροές.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο Patrick Klepek της ιστοσελίδας Vice. Δήλωσε, συγκεκριμένα, ότι όλα όσα έχει ακούσει τα τελευταία δύο χρόνια για το PlayStation 5 από insiders, εστιάζουν ιδιαίτερα στο “παρελθόν” και είναι πεπεισμένος πως η Sony θα κάνει τη διαφορά.

Σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία του, το PlayStation 5 θα είναι διαθέσιμο την περίοδο των εορτών του 2020, δηλαδή μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου!

Τι περιμένουμε να δούμε στο PlayStation 5

Νέο custom octa-core επεξεργαστή AMD Zen 2 8C/16T βασισμένο στην τρίτη γενιά AMD Ryzen (7nm Zen 2)
Νέο custom επεξεργαστή γραφικών βασισμένο στην AMD Radeon RDNA Navi (σχεδόν ισάξιο σε ισχύ με την Nvidia GeForce RTX 2080)
Υποστήριξη γραφικών ανάλυσης 8K και 4K στα 120Hz
Υποστήριξη τεχνολογίας Ray-Tracing
Υποστήριξη 3D surround sound
Αποθηκευτικό χώρο SSD (αντί HDD) για σημαντικά ταχύτερους χρόνους φόρτωσης
Συμβατότητα με τα παιχνίδια του PS4 (backwards compatibility)
Οπτικό drive με υποστήριξη δίσκων Blu-ray χωρητικότητας 100GB

Σχετικά άρθρα