Το πόρισμα για τον θάνατο της Νανάς Καραγιάννη

Η έκθεση του ιατροδικαστή

Σε παθολογικά αίτια εξαιτίας της κατάρρευσης του οργανισμού της, αποδίδεται από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της δημοσιογράφου Νανάς Καραγιάννη η οποία χθες το μεσημέρι βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Κυψέλη.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο οποίος σήμερα εκτέλεσε την νεκροτομή της σωρού διαπιστώθηκε ότι τα όργανά της ήταν αρκετά επιβαρυμένα από την προχωρημένη ανορεξία που αντιμετώπιζε με συνέπεια ο οργανισμός να καταρρεύσει.

Ολοκληρωμένη, όμως, εικόνα για τα αίτια του θανάτου πρόκειται να δώσουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που παραγγέλθηκαν και οι οποίες συνήθως ολοκληρώνονται μετά από δεκαπέντε ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Νανά Καραγιάννη είχε επιστρέψει στο σπίτι της επί της οδού Θήρας στην Κυψέλη μετά από ακόμη μια νοσηλεία σε νοσοκομείο και καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις προηγούμενες δυο ημέρες ο πατέρας της την αναζήτησε στο διαμέρισμά της. Στη 13.30 το μεσημέρι άνοιξε το διαμέρισμα για να την βρει νεκρή σε ύπτια θέση στο κρεβάτι του υπνοδωματίου.

Σχετικά άρθρα