Το “πορνό” της Μελέτη (video)

Σκηνοθέτησε και τσόντα για την εκπομπή της!

Η -επιτέλους- ξανθιά και μακρυμαλλούσα παρουσιάστρια, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του έκτου επεισοδίου της εκπομπής «Hashtag», επισκέφθηκε γνωστή εταιρεία παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου. Μάλιστα, σκηνοθέτησε και κάποιες από τις σκηνές. Το θέμα της έκτης εκπομπής ήταν η λέξη «πορνό» και η Ελεονώρα απέδειξε για πολλοστή φορά ότι μερικά πράγματα στην ελληνική τηλεόραση, μπορεί να τα κάνει μόνο αυτή!

Προφανώς κάνει και λάθη, προφανώς υπερβάλλει, προφανώς δεν είναι όλες της οι επιλογές σωστές, αλλά ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνεται τον εαυτό της, τις εκπομπές της, τους συντευξιαζόμενους και τους θαυμαστές της (το Twitter της μπορεί να διδάσκεται σε… σχολές social media) είναι υποδειγματικός!

Το “Hashtag” μετά από 6 μόλις εκπομπές κατάφερε να γίνει “talk of the town” στην Ελλάδα, όχι επειδή είδαμε την Μελέτη να κάνει στριπτίζ ή να σκηνοθετεί τσόντα. Ή μάλλον, όχι μόνο γι αυτό! Το “Hashtag” έχει ήδη πετύχει, γιατί φέρει κάτι διαφορετικό και γιατί βλέπουμε την Μελέτη -που είναι σταρ και το ξέρει- να είναι ακομπλεξάριστη, να το ζει, να χάνει τα λόγια της, να είναι ο εαυτός της.

Δείτε την εκπομπή:

Σχετικά άρθρα