Το Ποτάμι ειρωνεύεται τον Σαββίδη!

Μιλάει για “λαγούς” που ήθελαν κανάλι

Το Ποτάμι σε ανακοίνωση του κατά του Σύριζα ειρωνεύεται τον Ιβάν Σαββίδη. Χωρίς να τον κατονομάζει η ανακοίνωση κοροϊδεύει μιλώντας για λαγούς. Δεν… αγγίζει τον Μαρινάκη η ανακοίνωση του  Σταύρου Θεοδωράκη.

Η ανακοίνωση του Ποταμιού

«Είχαμε προειδοποιήσει την κυβέρνηση. Να σεβαστεί το ΕΣΡ και να μην επιμείνει στον παραλογισμό ότι στην Ελλάδα θα εκπέμπουν μόνο 4 κανάλια. Ο κ.Παππάς, με την άδεια του κ.Τσίπρα όμως, θεώρησε ότι μπορεί να παραβιάσει το Σύνταγμα προκειμένου να στήσει ένα ελεγχόμενο τοπίο στην ενημέρωση. Με εργολάβους και «λαγούς» που θα έδιναν βοσκοτόπια και θα έστηναν «SIRIZATV».

Οι προσπάθειες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να εκβιάσουν τους δικαστές απέτυχαν. Τώρα ήρθε η στιγμή των ευθυνών. Ο κ.Παππάς πρέπει να παραιτηθεί και ο κ.Τσίπρας πρέπει να απολογηθεί. Και αφού αναγνωρίσουν το λάθος τους να αναζητήσουν την πρόταση που κατέθεσε «Το Ποτάμι» στον Πρόεδρο της Βουλής.

Περισσότερα κανάλια – περισσότεροι εργαζόμενοι – περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία – περισσότερη διαφάνεια στην προέλευση των χρημάτων των καναλαρχών και κυρίως περισσότερη Συνταγματική νομιμότητα».

Σχετικά άρθρα

5 Σχόλια

  1. Καθίστε καλά εκεί στο ρέμα, γιατί θα το αγοράσει ο λαγός και θα βρεθείτε όλοι εκεί που καταλήγει το κάθε ποτάμι !!!

  2. Ο μόνος λαγός ήταν ο Καλογρίτσας. Ανέβασε τερατωδώς το ποσό στη 2η δημοπρασία και έτσι επηρρεάστηκαν οι προσφορές των υπολοίπων, καθώς δεν μπορούσαν στις επόμενες δημοπρασίες να δώσουν λιγότερα από τις προσφορές που είχαν κάνει ήδη. Και την έκανε και στο τέλος με ελαφρά πηδηματάκια, χάνοντας μόνο τα 3 μύρια της εγγυητικής, τα οποία ήταν ένα μικρό μόνο μέρος από τα δανεικά 75 που πήρε φέτος και 125 τα τελευταία χρόνια, με τις ευλογίες του ΣΥΡΙΖΑ, δίνοντας σαν αντάλλαγμα ένα βοσκοτόπι αξίας ούτε ενός εκατομμυρίου του οποίο δεν ήταν καν δικό του.

    υ.γ. Όποιος λέει τον Σαββίδη λαγό, είτε δεν έχει καταλάβει πως ήταν η διαδικασία, είτε κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Οι λαγοί δεν πληρώνουν μπραφ 17 εκατομμύρια την επόμενη μέρα και συνολικά 61,5. Λένε “δεν ενδιαφέρομαι πλέον” και χάνουν την εγγυητική.

Comments are closed.