Το προφίλ του οδηγού της Corvette

Η σύμπτωση με το όνομα και το επίθετο

Ένας 40χρονος που έχει.. τρέλα με τα πολυτελή αμάξια φέρεται να είναι ο δράστης του τραγικού δυστυχήματος με εγκατάλειψη στην περιοχή της Γλυφάδας. Πρόκειται για τον άνδρα με τα αρχικά Κ.Κ., ο οποίος παρουσιάστηκε με τη δικηγόρο του στην Αστυνομία προκειμένου να δώσει κατάθεση, σχεδόν τρεις ημέρες μετά το μοιραίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον 25χρονο Νάσο Καρανίκα στη Γλυφάδα.

 

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πως έγινε το τροχαίο». Αυτά υποστήριξε, στην κατάθεσή του, σύμφωνα με πληροφορίες, σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς Corvette, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ο 40χρονος με την Corvette δεν είχε παρουσιαστεί μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου κι αντ’ αυτού εμφανίστηκε η δικηγόρος του, η οποία ζήτησε αρχικά να πάρει τη δικογραφία, χωρίς ωστόσο να θελήσει να δώσει τα στοιχεία της δικά της ή του ανθρώπου που εκπροσωπούσε. Η ΕΛΑΣ αρνήθηκε να παραδώσει τη δικογραφία και λίγες ώρες αργότερα, η ίδια μαζί με τον φερόμενο ως δράστη εμφανίστηκαν στην Αστυνομία, δίνοντας τέλος στο μυστήριο που έχει ξεκινήσει από την Παρασκευή.

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, εμπλεκόμενος στην υπόθεση εμφανιζόταν ένας γνωστός άνθρωπος της αθηναϊκής κοινωνίας, ο οποίος έχει το ίδιο όνομα και το ίδιο επώνυμο με τον φερόμενο ως δράστη και ο οποίος σε τηλεφωνική επικοινωνία με το ethnos.gr, είχε ξεκαθαρίσει πως πρόκειται για συνωνυμία και πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Οπως αποδείχτηκε ελάχιστες ώρες αργότερα είχε απόλυτο δίκιο, καθώς ο φερόμενος ως δράστης παρουσιάστηκε στην Αστυνομία για να καταθέσει για το περιστατικό. «Δεν οδηγώ αυτοκίνητο και δεν έχω καμία σχέση με το συμβάν. Πρόκειται για συνωνυμία. Ενδεχομένως το αυτοκίνητο να ανήκει σε συγγενή μου. Ούτε αυτό, όμως, το έχω διασταυρώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συγκεκριμένος άνθρωπος, μιλώντας στον ρεπόρτερ του ethnos.gr Αλέξανδρο Καλαφάτη.

Σχετικά άρθρα