Το πρωί τραπεζικό στέλεχος, το βράδυ «ναζί αφέντρα»

Μια διαφορετική ιστορία τραπεζικής απάτης!

Μία νέα και διαφορετική ιστορία τραπεζικής… απάτης είδε το φως της δημοσιότητας στην Ολλανδία. Στέλεχος της Ολλανδικής Κεντρικής Τράπεζας «De Nedelrlandsche Bank» απολύθηκε μετά την αποκάλυψη πως ζούσε διπλή ζωή. Το πρωί ως στέλεχος της τράπεζας, και το βράδυ ως «ναζί αφέντρα» πόρνη πολυτελείας.

Τα τελευταία έξι χρόνια, η Conchita van der Waal προσέφερε τις υπηρεσίες της για 450 ευρώ την ώρα. Μάλιστα, υποστήριζε στην αγγελία της πως όσο πιο «kinky» ήταν οι πελάτες, τόσο το καλύτερο.

Το πραγματικό όνομα του τραπεζικού στελέχους δεν έχει αποκαλυφθεί. Η «αφέντρα» van der Waal είχε και προσωπικό ιστότοπο, με φωτογραφίες για γερά βίτσια. Σε μία από αυτές φορούσε, μάλιστα, και ένα καπέλο-ρέπλικα των SS.

Μερικά από τα σεξουαλικά φορτισμένα ψέγματα της αγγελίας της συμπεριλαμβάνουν τα εξής:

«Έχω διεθνή καριέρα στα χρηματοοικονομικά. Συναντήσεις, όμορφα κοστούμια, δαντελωτά καλσόν, ζαρτιέρες, γόβες στιλλέτο. Αν το ήξεραν οι συνεργάτες μου πως τα βράδια απολαμβάνω το χόμπυ μου ως πόρνη…».

«High-class, νυμφομανής/πόρνη

Περιγράφει το αγαπημένο της πράγμα ως το «πρόστυχο σεξ με άγριους άγνωστους και άτακτους άντρες».

Το Ολλανδικό περιοδικό «Quote» αναφέρει πως η Conchita είχε εποπτικό ρόλο στην τράπεζα, και ειδικευόταν στον σαδομαζοχισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα διωχθεί για φοροδιαφυγή, αφού δεν δήλωνε το ΦΠΑ του «χόμπι» της στην εφορία, μιας και η πορνεία στην Ολλανδία είναι νόμιμη.

Σχετικά άρθρα