Το πρόστιμο του sms γίνεται πρόστιμο μάσκας

Τι είπε σχετικά ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας

Για την καταδίωξη με πυροβολισμούς το βράδυ της Τρίτης στου Ζωγράφου, αλλά και για τα περιοριστικά μέτρα εν μέσω κορωνοϊού μίλησε στο «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας.

«Είναι μία από τις συνηθισμένες καταδιώξεις με ανταλλαγή πυροβολισμών», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «”Μπουμπούκια” κυνηγάγαμε, πιάσαμε τον έναν, είναι ζήτημα λεπτών έως ωρών να συλληφθεί και ο συνεργάτης του. Αυτό…Τόσο απλά».

Σε ό,τι αφορά τη χρήση μάσκας σε ΜΜΜ και κλειστούς χώρους ο κ. Μπαλάσκας υποστήριξε: «Μετατροπή είναι αυτό. Μετατρέπουμε, δηλαδή, το πρόστιμο του SMS στο 13033 σε πρόστιμο της μάσκας. Θα λέγεται το πρόστιμο της μάσκας».

Σχετικά άρθρα

Αγοράζουν τα πάντα οι Ρώσοι!

Στους Ρώσους πέρασε πλέον η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, μετά την αποχώρηση των συνεταιριστών από το μετοχικό της κεφάλαιο. Την περασμένη Τετάρτη 12 Νοεμβρίου η Αγροτική Βιομηχανία Γάλακτος Ηπείρου ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. και ο πλειοψηφών μέτοχος της, S.I. Foods Ltd, υπέγραψαν συμφωνία με τον Γενικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων – Ένωση Αγροτών (πρώην ΕΑΣ Ιωαννίνων) για τη μεταβίβαση συνολικά […]