Το πρώτο εστιατόριο γυμνιστών ανοίγει στο Λονδίνο (pics)

Mετά την επιτυχία που γνώρισε το είδος στις ΗΠΑ

Τις πόρτες του ανοίγει το εστιατόριο γυμνιστών στην βρετανική πρωτεύουσα, μετά την επιτυχία που γνώρισε το είδος στις ΗΠΑ.

Οι πελάτες θα μπορούν από τον ερχόμενο Ιούνιο να τρώνε γυμνοί αν το επιθυμούν. Ονομάζεται The Bunyadi, βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου, σε τοποθεσία που παραμένε άγνωστη.
Οι πελάτες όταν θα περνούν την πόρτα της εισόδου θα μπαίνουν σε έναν χώρο όπου θα μπορούν να γδύνονται και θα περνούν στην αίθουσα ντυμένοι με μια ρόμπα. Αν το επιθυμούν, θα μπορούν να το βγάζουν στη διάρκεια του γεύματος. Παραβάν από μπαμπού θα χωρίζουν τα τραπέζια ώστε οι πελάτες να νοιώθουν άνετα.

Αλλά η εμπειρία δεν θα σταματάει εδώ. Το εστιατόριο θα σερβίρει σε πιάτα από άργιλο και τα μαχαιροπήρουνα θα τρώγονται. Η αίθουσα θα φωτίζεται μόνο από κεριά και δεν θα υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα και λάμπες.

«Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να μπορούν να ζήσουν την εμπειρία μιας νύχτας χωρίς ακαθαρσίες: δεν θα υπάρχουν χημικά πρόσθετα, δεν θα υπάρχουν τεχνητά χρώματα, δεν θα υπάρχουν τηλέφωνα, δεν θα υπάρχουν ρούχα αν το επιθυμούν. Η ιδέα είναι να ζήσουν μια πραγματική εμπειρία απελευθέρωσης» δηλώνει ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Seb Lyall, στο σάιτ Londonist.

Το εστιατόριο γυμνιστών έχει ήδη προκαλέσει την προσοχή αφού περίπου 5.000 άτομα έχουν ήδη εγγραφεί σε λίστα αναμονής.

Το αντίστοιχο εστιατόριο στο Μανχάτταν της Νέας Υόρκης:

Σχετικά άρθρα