Το πρώτο θύμα του Brexit

Το μεγαλύτερο σάιτ πωλήσεων Asos μπλόκαρε

Tο μεγαλύτερο σάιτ πωλήσεων της Μεγάλης Βρετανίας μπλόκαρε λίγα λεπτά μετά το Brexit και βρίσκεται ακόμη σε δυσλειτουργία.

Την ώρα που το Ηνωμένο Βασίλειο έβγαινε από την ΕΕ, ο Ντέιβιντ Κάμερον δήλωσε ότι θα παραιτηθεί, η Ευρώπη βυθίζεται σε ένα άγνωστο τέλμα και οι διεθνείς αγορές κατέρρευσαν, ορισμένοι σκέφτηκαν να κάνουν αγορές με εκπτώσεις σε ένα από τα μεγαλύτερα σάιτ ηλεκτρονικών πωλήσεων στον κόσμο, το Asos.
Πράγματι, πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να επωφεληθούν από την πτώση της αγγλικής λίρας και να αγοράσουν διαδικτυακά τα είδη που ονειρεύονται, σε χαμηλές τιμές. Αλλά το Asos είναι εκτός λειτουργίας.
Η πλατφόρμα, η οποία πουλάει ρούχα και αξεσουάρ, κυρίως, έπεσε από τα περασμένα μεσάνυχτα. Οι υποθέσεις που γίνονται γύρω από το μπλοκάρισμα του δημοφιλέστερου σάιτ είναι πολλές.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι το Asos έπεσε γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι θέλησαν να κάνουν τις αγορές τους εκείνη την στιγμή, λίγο μετά το Brexit. Αλλοι εκτιμούν ότι το ηλεκτρονικό e-shop δεν θέλησε να χάσει χρήματα μετά την κατάρρευση της βρετανικής λίρας και αναμένει να ξεκαθαρίσει πρώτα το τοπίο.
Η βρετανική φίρμα έκανε προς το παρόν μόνο ένα tweet λέγοντας: «Το σάιτ μας δεν δουλεύει προς το παρόν, αλλά κάντε υπομονή, οι τεχνικοί μας εργάζονται πάνω στο πρόβλημα και θα επιστρέψουμε πολύ γρήγορα!»

 

Σχετικά άρθρα