«Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει»: Το σύνθημα έγινε τραγούδι! (video)

O ύμνος του καλοκαιριού από τον Πάνο Παπαϊωάννου

Το σύνθημα που ακούγεται από τα χείλη κάθε Θεσσαλονικιού και μη και το οποίο αποτελεί την καλύτερη… τουριστική καμπάνια για τις αμέτρητες ομορφιές της Χαλκιδικής, έγινε πλέον τραγούδι.

«Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει»: Αυτός είναι ο τίτλος του καινούργιου τραγουδιού του Πάνου Παπαϊωάννου σε μουσική και στίχους του Κώστα Καλδάρα, το οποίο αναφέρεται στην ξεχωριστή ομορφιά της Χαλκιδικής και τη μοναδικότητά της. «Πάμε σε μια παραλιά, Κασσάνδρα, Άθω, Σιθωνία κι ασ’ το κύμα να μας βρέχει, σαν τη Χαλκιδική δεν έχει».

Ένας ύμνος στη χαρά, στον έρωτα και την ξεγνοιασιά, που τόσο έχουμε ανάγκη. Όλη η Ελλάδα είναι ένα τραγούδι, είναι ένας τόπος που του περισσεύει ο ήλιος, η θάλασσα, οι όμορφες παραλίες, αλλά…. Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει! Φυσικά το σύνθημα ακούγεται συχνά και μέσα απο το Ράδιο Αρβυλα, οπότε και ο Γιάννης Σερβετάς συμμετέχει με τον τρόπο του στο τραγούδι.

Μαζί με τον Πάνο Παπαϊωάννου για τη Χαλκιδική τραγούδησαν η Μαίρη Δούτση, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, η Νεφέλη Καλδάρα, ο Στάθης Παχίδης, η Τατιάνα Σεργιάδη και ο Γιάννης Σερβετάς. Ακούστε το τραγούδι:

Σχετικά άρθρα